|
Příspěvky uživatele - 204.202
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 Jinak vsem se omlouvam za docasnou neaktivitu, krome koseni louky jsem stridave v zamestnani a na stavbe domku, takze chvilka klidu se hleda tezce :)
Na ten vetrak se mrknu, mrknu se i po paste na vyfuky, pretesnim to a dam vedet.
Doufam ze to... celý příspěvek > |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008 Palivo bylo cerstve a dukladne namichane. |  |
|  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 26.8.2008 Zkusim se blize podivat na ten privod vyfuku a uvidim, kazdopadne duvod k reklamaci to asi je ze? Delat by to nemelo mam pravdu? |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 26.8.2008 Je to muj vubec prvni krovinorez, takze tezko posoudit jeho kvality.
Obecne je to tezky hobby stroj, ja budu sekat max 2-3x do roka asi 1000m2 zahrady ve spatnem terenu takze myslim ze by neco malo vydrzet mohl. Dost veci je tam plastovych.
Pred... celý příspěvek > |  | Metaltec-1 - přídavek k oleji, 20.8.2008 Pracuji v jednom strojirenskem podniku kde jsem mel moznost videt praktickou zkousku ucinku pripravku firmy Metabond.
Pripravek na kterem se demonstrovalo se skladal z elektromotoru na jehoz hrideli byl kovovy krouzek, na tento krouzek se... celý příspěvek > |  | kosa, 20.8.2008 Nevim nevim zda ma ocel po nacementovani nejakou vyssi tvrdost. Tu ziska az po kaleni. (Jen postreh byvaleho studenta strojni prumky :) |  | Nemoci jabloní, 23.6.2008 Dekuji mnohokrat . |  | Údržba trávníku, 31.3.2008 Vzhledem k tomu, že se jedná o cca.300m2,tak jsem trávník již pohrabal a v rámci možností nečistoty a mech odstranil.Teď ještě čekám až trávník trochu poschne, abych ho provzdušnil ježkem a pohodil kompostem s pískem.Vertikulačních hrabě neznám... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|