Příspěvky uživatele - 204.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008
Jinak vsem se omlouvam za docasnou neaktivitu, krome koseni louky jsem stridave v zamestnani a na stavbe domku, takze chvilka klidu se hleda tezce :) Na ten vetrak se mrknu, mrknu se i po paste na vyfuky, pretesnim to a dam vedet. Doufam ze to... celý příspěvek >
Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008
Palivo bylo cerstve a dukladne namichane.
Křovinořez Tarus, uniká olej, 26.8.2008
Zkusim se blize podivat na ten privod vyfuku a uvidim, kazdopadne duvod k reklamaci to asi je ze? Delat by to nemelo mam pravdu?
Křovinořez Tarus, uniká olej, 26.8.2008
Je to muj vubec prvni krovinorez, takze tezko posoudit jeho kvality. Obecne je to tezky hobby stroj, ja budu sekat max 2-3x do roka asi 1000m2 zahrady ve spatnem terenu takze myslim ze by neco malo vydrzet mohl. Dost veci je tam plastovych. Pred... celý příspěvek >
Metaltec-1 - přídavek k oleji, 20.8.2008
Pracuji v jednom strojirenskem podniku kde jsem mel moznost videt praktickou zkousku ucinku pripravku firmy Metabond. Pripravek na kterem se demonstrovalo se skladal z elektromotoru na jehoz hrideli byl kovovy krouzek, na tento krouzek se... celý příspěvek >
kosa, 20.8.2008
Nevim nevim zda ma ocel po nacementovani nejakou vyssi tvrdost. Tu ziska az po kaleni.  (Jen postreh byvaleho studenta strojni prumky :)
Nemoci jabloní, 23.6.2008
Dekuji mnohokrat .
Údržba trávníku, 31.3.2008
Vzhledem k tomu, že se jedná o cca.300m2,tak jsem trávník již pohrabal a v rámci možností nečistoty a mech odstranil.Teď ještě čekám až trávník trochu poschne, abych ho provzdušnil ježkem a pohodil kompostem s pískem.Vertikulačních hrabě neznám... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika