|
Příspěvky uživatele - 130.192
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy přesazovat, 19.8.2008 Tak že letošní mladé sazeničky révy vinné nesmím nechat na stanovišti, kde momentálně krásně rostou?Jak je mám správně přezimovat, když nemám skleník?Dát do nějaké přepravky hlínu a tam je všechny zasadit?Ale ve sklepě nemám světlo, musí se taky... celý příspěvek > |  | Kdy přesazovat, 18.8.2008 Děkuji Vám za odpověd, já je tedy asi 1m od sebe mám, já si myslela, že je to moc blízko, že si pak v dospělosti budou stínit.Z Vaší odpovědi jsem usoudila, že je lepší přesazovat na jaře a můžete napsat ve kterém měsíci je nejlepší je na jaře... celý příspěvek > |  |
|  | Univerzální postřik, 18.8.2008 Chtěla bych se zeptat, zda existuje nějaký univerzální postřik, který by ošetřil celoročně révu vinnou od všeho?Aby to bylo proti všem škůdcům atd.Děkuji za odpovědi. |  | Kdy přesazovat, 18.8.2008 Letos jsem si zasadila několik řízků vinn.révy, všechny se ujaly-rostou, ale kde jsem je nasadila nemohou zůstat, nebot by se vzájemně překrývali, tak prosim poradte, kdy je vyrýt a přesadit na jiné stanoviště a jak se o ně po přesazení starat, aaby... celý příspěvek > |  | Letošní letorosty, 18.8.2008 Ráda bych se zeptala jak nechat dlouhé letošní letorosty-šlahouny?Jestli se to musí při nějaké délce zkrátit-ustřihnout a pkud ano, kdy tak učinit.Děkuji za každou radu, učím se to teprve. |  | 500 metrů nad mořem - Vysočina, 8.6.2008 Mohli by jste mě prosim napsat adresu do Droždína u Olomouce, na podzim bych si tam o sazenice napsala.Děkuji. |  | vinná réva, 11.3.2008 Prosila bych o podrobnou informaci o pěstování vinné révy úplně od základu.Již několikrát jsem se o to pokusila, ale vždy s neúspěchem.Nevím, kde dělám chybu.Prosim poraďte mi, měla bych velikou radost, kdyby se mě urodil aspon 1 trs hroznového... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|