|
Příspěvky uživatele - 43.221
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Univerzální postřik, 18.8.2008 Ad postřiky vinné révy - pro začátečníka bude nejsnazší vypůjčit si odbornou literaturu a nastudovat ji. Principiálně se "univerzální" postřik míchá před použitím jako směs fungicidu (proti houbovým onemocněním, např. Topas atp.) a insekticidu (proti... celý příspěvek > |  | Jak napojit čerpadlo (zasuvku) ve venkovnim prostredi?, 17.8.2008 Venkovní zásuvky nijak drahé nejsou, v Baumaxu jsem je onehdy kupoval, stály jistě do 100 Kč.
Vodotěsnost poznáte podle druhé číslice kódu krytí - IP. Vysvětlení kódu najdete zde: http://www.moeller.cz/priruckazapojeni/norm035.html |  |
|  | Jaký olej na mazani retezu do pily?, 17.8.2008 A ten "někdo" má být kdo? Duch starého Brůny s příruční laboratoří na testování vzorků oleje? |  | Jaký olej na mazani retezu do pily?, 16.8.2008 Zajeďte do nejbližšího Tesca, budou tam nejspíš mít minerální motorový olej 15W40 vlastní značky, 5l tuším 199 Kč. |  | Jaký olej na mazani retezu do pily?, 15.8.2008 Minerální. Já tam liju PP90, protože jsem ho "podědil" asi 10 l. Až dojde, budu tam lít nejlevnější, jaký bude zrovna po ruce. |  | Nakládání paprik, 14.8.2008 Nejlepší kozí rohy jsem ochutnal v Tunisku, byly kvašené v sudu jako okurky. Recept bohužel nemám. |  |
 |
|
|
|