|
Příspěvky uživatele - 165.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
strom do dvora, 6.8.2008 Ještě k jehličnanům, prodávají dost různých roubovaných, že nedosahují obvyklé výšky 20-30m, ale třeba právě kol 3-4m. Když už ale něco, tak třeba borovice Drac.- má pruh.jehlice nebo wallich.-je vzdušná, nebo jedličku se žlutými výhonky, či smrk... celý příspěvek > |  | Jak vypadá?, 6.8.2008 Také to teprve zkouším, i když ho mám už 4.rok, tak moc neporadím, ale ten lahvový /baňkový/ tvar kmene je vlastně parádou /výjimečností/, takže by měl být vidět, jen kořeny v zemi. Listy se mi přes léto ustálili - trojprsty, pěkné, tuhé a... celý příspěvek > |  |
|  | Jak vypadá?, 6.8.2008 Ještě ohl.toho lahvového stromu, vyhledejte si na Google... v obrázcích, tak určitě objevíte i tento, teď jsem na to koukala. |  | Jak vypadá?, 6.8.2008 Tak se do toho také vložím, dle mě je to lahvový strom - Brachychiton, bohužel neřeknu, o který konkrétně, mám ze semene také jeden, ale z původně ze 4 vysetých druhů, takže nevím, který mi zůstal. Listy jsou skutečně různé, některé spíše do šířky,... celý příspěvek > |  | strom do dvora, 6.8.2008 Kořenům neporučíte, bříza koření mělce, třeba převislý kultivar není špatný, vyvazujete do požadované výšky, pak necháte a je. Ale i kvůli případným budoucím potřebám někoho hrabat se tam v sítích je asi lepší pěstovat strom v nějaké bariéře /velký... celý příspěvek > |  | Smrk na zahrádce, 5.8.2008 Takhle se to asi nedá dost dobře posoudit, v každém případě byste měl zkusit HOŘKOU SŮL /tekutou/. Dá se sehnat ve většině zahrad.potřeb, aplikujte postřikem, do výšky stromu se to dá dobře postříkat až ke špičce. I kdyby to nepomohlo, stromu to... celý příspěvek > |  | Borovice Pinie, 4.8.2008 Má někdo zkušenosti s pěstováním u nás? Mám semenáčky, lze je dát ven, či jen doma? Pokud nikdo neporadí, tak to risknu půl na půl a děj se vůle boží. Díky všem. |  | název plevele? a jak ho zničit?, 4.8.2008 Tohle je skutečně sléz přehlížený - malva neglecta. Pak má to zdravotnictví k něčemu vypadat, pokud každý sbírá "léčivé" rostliny jaké mu přijdou zrovna pod ruku. Hahaha.
Na textilii jde krásně sebrat, kořen je minimální, jinde to můžete... celý příspěvek > |  | Cedrus deodara / atlantica na severní Moravě, 4.8.2008 zkušenosti pouze dvouleté, ale zatím ok. Mám Cedr himalajský, 2 ks kol. 30cm, zimu přežily celkem bez problémů, mám tu mrazovou kotlinu /Příbramsko/, takže si ani tady nemůžu stěžovat. |  | Jste také fandové do bylinek?, 4.8.2008 semena mučenky má v nabídce Rezl - Salta, ale o sazeničkách nevím. |  |
|  | Co s řasou, 4.8.2008 Zkuste Anti-algaen, mají ho v Hornbachu za 40kč /na 750l/, sice se musí brát více, u Vás myslím tak 12 lahviček, ale mně to pomáhá. Jezírko mám menší, hluboké do 70cm, 15 karasů, před použitím byly ryby vidět jen při krmení. Teď jsou vidět i kameny... celý příspěvek > |  | Jste také fandové do bylinek?, 23.7.2008 Eleuterokok ostnitý mají v krakonošově zahradnictví. |  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 14.7.2008 Zrovna stavím jezírko cca 10x 10 m . Jezírkovou folii PVC 1mm jsem sehnal v Německu za 3,99 EUR/m2. Známí mi na základě vlastní zkušenosti poradili použít pod folii místo geotextilie staré koberce.
Ve sběrném dvoře jsem si jich mohl... celý příspěvek > |  | zásilková zahradnictví, 8.7.2008 Droždín bych doporučila jen osobně /poštou připočítávají nesmyslných 60% navíc, mají to tedy i v obch.podmínkách/ a ještě jen v případě, že to budete sázet do velmi příznivých klimatických podmínek. Mají to tam ve svahu stíněném velkými stromy,... celý příspěvek > |  | zásilková zahradnictví, 8.7.2008 Dobrý den,
já mám s firmou Palma velmi dobré zkušenosti, jak poštou semínka, tak i osobně při odběru jehličnanů. Mají tam velké množství sazenic, vše dle mého názoru ve velmi dobrém stavu a i cena celkem odpovídá velikostem čarověníků, nejlepší je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|