|
Příspěvky uživatele - 2.155
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co zvolit, 14.5.2009 Mám velkou zahradu, která mi už tak zabírá dost času. Baví mě to, ale snad není tak nepochopitelné, že s plotkem cca 200m dlouhým chci mít co nejméně práce. |  | Tvarování smrku, 12.5.2009  Dobrý den! Potřebuji radu od zkušenějších ohledně smrku na obrázku. V první řadě nevím co je to za kultivar. Je takový nažloutlý a má docela velké přírustky. Hlavně mám ale obavu, aby se netlačil v budoucnu moc na plot (cca 1 m od kmene) a aby nebyl... celý příspěvek > |  |
|  | Lze přesadit dub?, 16.8.2008 Hmm, no já jsem to tušil, že to nepůjde. Jsou to sazenice které jsme se synem (5) sami vypěstovali z žaludů, tak jsem si říkal že by bylo pěkné si ten strom někam zasadit. Asi se pokusím vysadit ho někde na veřejném prostoru - tajně ;-) Díky za... celý příspěvek > |  | Lze přesadit dub?, 16.8.2008 Bohužel Vám neporadím, ale sám bych se rád zeptal jak je starý? Uvažuji totiž o vysazení dubu na své zahradě, ale mám strach z jeho mohutnosti v dospělosti. Prostor který vy měl na mé zahradě je tak 7 metrů na šířku a 12 metrů na výšku. Nevím za jak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|