|
Příspěvky uživatele - 91.57
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
New Dawn kontra Probuzení, 21.7.2008 Nevím, jestli neuděláte chybu, růže New dawn snáší jak slunce, tak déšť, na nemoce není vůbec náchylná, dobře se množí i řízky. Roční přírůstky cca o,5m. Ovšem někdy vyrazí nový výhon a ten pak jede rychle do délky asi 1,5m. New Dawn je... celý příspěvek > |  | Poraďte jaké kytky?, 3.7.2008 K těm trávám - zastřihují se až na jaře, aby uschlá stébla chránila kořínky před zimní vlhkostí...
Jinak kytky bych zatím volila ty nejběžnější, které nemají žádné zvláštní nároky.
Jarní - krokusy, tulipány, narcisy,hyacinty, polštářové floxy,... celý příspěvek > |  |
|  | Přerostlý čilimník, 29.6.2008 Normálně se má řezat po odkvětu v květnu, ale asi by to ještě šlo... Zkracuje se asi polovina odkvetlých výhonů na 10cm od země, aby se obnovilo dřevo a aby dál krásně kvetl :-)) Lída |  | Lukon Glads, 29.6.2008 Měla jsem od nich objednané 3x. Cibule perfektní, odrůdy v pořádku, krásně rostou i kvetou. Trvalky (mini) mi 1. jaro po přesazení až na jednu zašly, 2. jaro jsem je nechala nejdříve narůst v původních květináčcích a po výsadbě na záhon se... celý příspěvek > |  | keře se žlutými listy, 8.6.2008 Existuje i žlutolistý dřišťál (Berberis) - nenáročný... |  |
 |
|
|
|