|
Příspěvky uživatele - 112.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
letnicky a dvouletky ktere nezerou slimaci, 14.8.2008 Moc vam vsem dekuji za radu s pozdravem LENKA |  | letnicky a dvouletky ktere nezerou slimaci, 27.6.2008 Potrebovala bych poradit jak osadit zahradu, ktera je plna slimaku, samozrejmne vse zlikviduji za dva dny. Modre granule nepripadaji v uvahu, mam je a stejne slimaku je dost a sbirani je taky bezpredmetne. v Irsku je neustale destivo, takze co... celý příspěvek > |  |
|  | poradite mi?, 11.3.2008 Tak uz to mam, byl to teda opravdu orisek, nakonec to vypatral muj sikovny pritel, GRISELINIA LITTORALIS, stalezeleny ker z Noveho Zelandu, bezne i v Irsku, je tezke najit nejake info na ceskem netu, ale na googlu jsem nasla dost informaci i... celý příspěvek > |  | poradite mi?, 7.3.2008 Magnolie to neni, ale dneska si vezmu fotak a vyfotim cely ker a pak me napadla jeste jedna vec, chodim okole jedne zahradky z prace a tam si ti lidi zrovna vysadili nove keriky, tak kdybych je na te zahradce videla, tak se asi zeptam, jestli nevi co... celý příspěvek > |  | poradite my?, 3.3.2008  Poradi mi nekdo jmeno tohoto stalezeleneho stromu. Roste v Irsku s oblibou se pouziva jako zivy plot, bez zastrihavani dorusta az do nekolika metru, barvu listu ma svetle zelenenou, [velikosti asi tak magnolie,] barva listu pripomina travnik,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|