|
Příspěvky uživatele - 50.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
třapatka - rudbekie - echinacea, 6.4.2009 Má tuhý kořínek!
Nájezd slimáků přežila, ale v průběhu zimy celá seschla, takže jsem vůbec nevěděl, co bude dál. Ještě minulý týden vypadale naprosto zbědovaně, že jsem ji pomalu začal odepisovat a zvolna uvažovat o opakování... celý příspěvek > |  | třapatka - rudbekie - echinacea, 6.8.2008 A neskutečně chutnají slimákům. Přesazoval jsem ji asi před 14 dny a když jsem se na ni po 3 dnech šel podívat, našel jsem jen zbytky dvou listů. Myslel jsem, že takové kožovité a nevábné listy nebude nic žrát, ale mám pocit, že se stáhli slimáci i z... celý příspěvek > |  |
|  | Boskop Glory, 25.6.2008 Tuhle odrůdu jsem si pořídil asi před pěti lety a nemůžu si ji vynachválit. V kolonii je první, která nasazuje, a loni jsem první hrozen spořádal už ve druhém srpnovém týdnu. Poslední pak začátkem října. Plody středně veliké, modré (viz obrázek... celý příspěvek > |  |
|
|
|