Příspěvky uživatele - 214.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mšice na růžích, 23.4.2007
Vážení přátelé růží, prosím o radu nebo názor. Po letošní teplé zimě vyrukovali všichni škůdci v ohromných zástupech a časněji než kdy jindy, takovou zkušenost máte asi všichni. Pěstuji růže už několik let, ale takhle osypané výhony malými zelenými... celý příspěvek >
Choroba rajčat, 20.4.2007
Tak jsem se tedy snad dopátral, o co jde. V zelinářství mi sdělili, že je to nedostatečnou výživou rajčat /to svinování listů, výrazná žilnatina, ze spodu listy rajčat do červeného odstínu/, takže pro podobně postižené - není prý třeba bědovat, při... celý příspěvek >
Orlíček, 19.4.2007
Zdravím všechny zúčastněné, hu, vy mi ale dáváte.... teď jsem si koupila v zahrdnictví dva drahé orlíčky a nechci mít s nimi zaplevelenou zahradu, ani nechci lákat housenky...! má někdo zkušenosti s pěstováním delší dobu? Jak přezimují, nebo je možno... celý příspěvek >
Choroba rajčat, 10.4.2007
Dobrý den, prosím o radu - pěstuji si amatérsky zeleninu ze semen. V suterénu mám sazeničky rajčat - osvětluji zářivkou pro růst rostlin - modrým světlem atd. Mám nyní problém - rajčata  - sazenice - nejdříve listy zežloutly, myslel jsem, že... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika