Příspěvky uživatele - 204.188

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oprava DS 100 a výběr pily, 15.9.2008
Dobrý den, děkuji za odpověď. Chápal jsem, že se opravami neživíte, nicméně mezi nejvytrvalejší rozhodně patřit nebudu. Pilu jsem dal do zdejšího servisu, a řeže. Každopádně když bych přeci jen kupoval novou, budu pamatovat na Vaše rady. S přáním... celý příspěvek >
Oprava DS 100 a výběr pily, 5.8.2008
Děkuji za odpověď. Samozřejmě si uvědomuji, že opravy starých pil jsou problematické i finančně náročné. Dala by se zařídit (i placená) prohlídka pily, která by určila cenu opravy? Nebo je Váš odhad dostatečný? A k Dolmar PS 350 - to už je Vaše... celý příspěvek >
Oprava DS 100 a výběr pily, 4.8.2008
Zdravím všechny účastníky této diskuse, jsa také J.S., ale s jiným zaměřením, požádal bych pana J.S., případně jiné odborníky o radu a pomoc: Pomoc: mám starou DOLMAR SACHS 100-ku, byla fajn až do minule. Přestala táhnou, když ji přiložím ke dřevu,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika