|
Příspěvky uživatele - 204.188
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Oprava DS 100 a výběr pily, 15.9.2008 Dobrý den,
děkuji za odpověď. Chápal jsem, že se opravami neživíte, nicméně mezi nejvytrvalejší rozhodně patřit nebudu. Pilu jsem dal do zdejšího servisu, a řeže.
Každopádně když bych přeci jen kupoval novou, budu pamatovat na Vaše rady.
S přáním... celý příspěvek > |  | Oprava DS 100 a výběr pily, 5.8.2008 Děkuji za odpověď. Samozřejmě si uvědomuji, že opravy starých pil jsou problematické i finančně náročné. Dala by se zařídit (i placená) prohlídka pily, která by určila cenu opravy? Nebo je Váš odhad dostatečný?
A k Dolmar PS 350 - to už je Vaše... celý příspěvek > |  |
|  | Oprava DS 100 a výběr pily, 4.8.2008 Zdravím všechny účastníky této diskuse,
jsa také J.S., ale s jiným zaměřením, požádal bych pana J.S., případně jiné odborníky o radu a pomoc:
Pomoc: mám starou DOLMAR SACHS 100-ku, byla fajn až do minule. Přestala táhnou, když ji přiložím ke dřevu,... celý příspěvek > |  |
|
|
|