|
Příspěvky uživatele - 162.128
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stín na zahradě a jaké květiny, 22.1.2012 nejak to zlobi... takze kalina, hortenzie a potom hosty -bohysky. |  | Stín na zahradě a jaké květiny, 22.1.2012 stin na zahrade |  |
|  | Vyber postrekovaca, 17.1.2012 mam asi tri roky hecht -takovy ten co se nosi na zadech. letos ho budu nahrazovat, protoze zacaly protekat tesneni -takze kdyz s tim postrikuji, tak mi chemikalie tecou po rukach... byla to koupe asi za 700 kc, a uz bych do nej nesla. nicmene moahu... celý příspěvek > |  | Problém se zelím, 31.10.2011 na zeli staci sul a kmin. nic vic. |  | Uskladnění dýně, 27.8.2011 v suchu. ja je mam v obyvaku, vydrzi v pohode nekolik mesicu. |  | Proč vadne ruj vlasatá?, 7.8.2011 je to nejake houbove onemocneni nebo monilie. nam to udelala taky, odstrihli jsme vsechny nemocne vetve a dali jsme ji postrik fungicidem. prezila a rozrostla se. |  | Postřik na rajčata, 7.7.2011 Ridomil Gold, nebo Kocide - maji 3 dny. |  | Jakou zeleninu na volné záhony?, 7.7.2011 ja jsem na volne zahony ted vysela salaty, roketu, kedlubny, spenat, kopr. Fenykl je taky dobra volba. Redkvicky budu davat asi az v srpnu, chteji chladnejsi pocasi (taky je v srpnu mozne vysit ozimou cibuli). A tez je mozne ted v cervenci... celý příspěvek > |  | Přerostlá rajčata - ostříhat listy?, 1.7.2011 hlavně vylámejte zálistky - teď už to asi budou spíš boční stonky... jinak se moc plodů nedočkáte, Rostlina bude pořád odnožovat, kvést a plodů bude málo. Rajče by mělo mít jen jeden hlavní stonek (pokud není keříčkové). |  | Využití malin, 23.6.2011 náš recept na malinovku. Maliny natrhat, dát do kýble, zalít vařící vodou, posypat trochou kyseliny citronove, příkrýt utěřkou. nechat dva dny stát v chladnu. Lehce to začne kvasit. Vylisovat na ručním mlýnku. Odměřit objem štávy, a kolik... celý příspěvek > |  |
|  | Výstava růží Chládek - stojí za návštěvu?, 23.6.2011 predpokladam ze budou mit hodne anglickych ruzi od Davida Austina, maji licenci na prodej. Ty jsou skutecne nadherne (jedna ale za cca 500 - 600 Kc). Letos myslim pridali i ruze od nejakeho nemeckeho producenta, ale jmeno si nepamatuji. |  | Co z rajčat - kečup, pomádu nebo omáčku?, 13.6.2011 ja si vyrábím sugo pomodoro. rajcata oloupu, nakrajim na kousky, v hrnci osmahnu cibulku, cesnek, prihodim rajcata, bazalku, tymian, osolim a dusim tak hodinku. naplnim do zavarovacek, a sterilizuji. pozivam to pak jako zaklad na spagety - spageti... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčete beefsteak, 13.6.2011 mela jsem ho loni, narostly obri rajcata, ale nedozraly mi. myslim ze by chtelo sklenik, a prihnojovat. vynosy z obycejnych rajcat typu start nebo tornado jsou vetsi... nechala jsem to pak doma dozrat v teple, ale chutove to nebylo ono. |  | Zlomený angrešt, co s tím?, 3.6.2011 zkuste to přivázat (pokud to aspon kouskem drží), pevně ovázat, a mělo by to srůst. Já jsme tak loni zachránila rybíz. Samozřejmě je potřeba to přivázat ke kůlu, a to i v koruně. Za pokus nic nedáte. |  | Pěstování rajčat: Torino F1, Toro. Start, 11.5.2011 pěstuji start, mam ho normalne venku. praha zapad, 370metru nad morem. dozrava v pohode, vyborne chutove. venku jde dobre i tornado, bejbino. naopak nedozralo mi steakove (melo jeden plod a sklizela jsem ho koncem rijna zeleny...) |  |
 |
|
|
|