|
Příspěvky uživatele - 162.67
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slivovice - kvas, 30.8.2011 Dobrý den, našel jsem při včerejší projížďce na kole takovou zapadlou houštinu v bývalém vojenském prostoru která je lemovaná obsypanými švestkami ale také pravděpodobně aspon podle toho co jsem pohledal na netu slivoní slívou - malé kulaté asi tak... celý příspěvek > |  | Název rostliny, 4.9.2008 Děkuji za odpověď |  |
|  | Název rostliny, 4.9.2008 Danielo, opadala mi až na jaře, ale v létě obrazila a vykvetla. Vůbec jí nerosím. Zalévám jako ostatní kytky. Mamka jí má, ale už jí několik let vůbec nekvete. Nevím, jestli by nebylo dobré ji zastřihnout. |  | stálobarevnost jiřin, 4.8.2008 Poradte mi, prosim,jak udržet krasnou barvu jirin, ktere jsem si koupila.Většinou se mi 3.rokem yměni na cervene až fialové a to je mi lito |  | Propojení barelů na vodu, 31.7.2008 ale co když vyčerpám vodu v obou nádržích? To zase budu muset zalejvat hadici? to mi nepřijde moc efektivní... |  | Propojení barelů na vodu, 31.7.2008 Spíš jsem myslel, že spodem, kde jsou výpustné ventily... jen nevím, zda tuhou hadicí nebo obyčejnou silnější hadicí... nechci do nich moc řezat, i když jeden otvor na přepad budu muset stejně vyřezat... |  | Propojení barelů na vodu, 31.7.2008 Dobrý den,
koupil jsem 2 kubíkové plastové nádrže v kleci a nyní je chci zakopat pod zem, kde budou sloužit jako zásobárna vody na zavlažování. Nemáte někdo zkušenosti s jejich propojením? Poraďte prosím, jak propojení nejlépe vyřešit. Díky. |  | Co je meloun?, 24.6.2006 Ví někdo co je meloun?Zda ovoce či zelenina?Slyšela jsem,že zelenina,ale nechce se mi tomu věřit.díky za odpověď. |  |
 |
|
|
|