|
Příspěvky uživatele - 143.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vysavač/foukač, 6.10.2008 Dobrý den,
bohužel jsem ho zatím nekoupil, ale ptal jsem se v půjčovně, kde ho mají od roku 2005 a zatím žádný problém (a s půjčenými věcmi se nazachází zrovna nejlépe..), PH |  | Vysavač/foukač, 22.9.2008 Díky za odpověď,
bohužel tam tolik veverek nemám, tak jsem doufal, že ten vysavač mi je nahradí :-) Vypadá to, že mě hrábě neminou...
Petr H. |  |
|  | Vysavač/foukač, 16.9.2008 Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s vysavačem/foukačem na listí, který dokáže vysát i šišky (cca 2-3cm). Mám na zahradě jak listnaté stromy, tak i borovice a hrabání není zrovna můj... celý příspěvek > |  | Jak mazat křovinořez, 6.8.2008 Všem moc děkuji za ochotu poradit, pokusím se dneska večer to nafotit a dát fotky na web.
Jelikož se zahradní technikou získávám první zkušenosti, tak to s sebou přináší i mnoho neznámého. Musím poděkovat všem, kteří se na tomto fóru snaží poradit i... celý příspěvek > |  | Jakou hobby benzinovou pilu?, 6.8.2008 Asi nebudu ten pravý rádce, ale napíšu svojí zkušenost. Tento rok jsem koupil HQ 142e, je opravda, že je "celá" plastová a taky se to projevilo ve vůli mezi plasty a to na několika místech. Hned po prvním řezání mě odlítnul plíšek, který je nad... celý příspěvek > |  | Jak startovat?, 31.7.2008 Máte můj dík. Nečekal jsem, že někdo ten návod bude číst.
Když už se mi podařilo, že na tento můj příspěvek reagují lidi, kteří se snaží poradit, tak toho ještě využiji a zeptám se ještě na jednu věc. Do motorové pily dávám olej s benzínem v poměru... celý příspěvek > |  | Jak startovat?, 31.7.2008 Tak včera jsem znovu přečetl návod a křovinořez nastartoval. Musím říct, že chyba nebyla na straně návodu, ani samotného křovinořezu, ale na mé. Křovinořez jsem špatně nastartoval bez sytiče (chytnul na druhé zatáhnutí) a v domění, že mám zapnutý... celý příspěvek > |  | Jak startovat?, 30.7.2008 Mám pocit, že díky vám bude problém asi vyřešen :-) v návodu je opačně uvedené, kdy sytič je zapnut a kdy vypnut :-)
Je ostuda, že sám nevím, jaký symbol co znamená, když to mám na sekačce, motorové pile... ale stane se.
Večer doma vyzkouším zda se... celý příspěvek > |  | Jak startovat?, 30.7.2008 ještě jednou jsem si přečet kdy je sytič zapnutý a v návodu píšou, že vypnutý je když I-I a zapnutý III... že by chyba v návodu? |  | Jak startovat?, 30.7.2008 Nejdříve Vám chci poděkovat za rady, které jsou mnohdy lepší než hned vozit stroj do servisu.
Včera jsem si koupil křovinořez partner b 347. nalil benzín (1:50), pak jsem napumpoval benzín, až natekl do hadiček, zatlačil západku škrtícího ventilu a... celý příspěvek > |  |
|  | Jak startovat?, 30.7.2008 Já jsem nastartoval s otevřeným sytičem - motor chytnul na druhé zatáhnutí - a asi po cca minutě až dvou jsem chtěl páčku sytiče přepnout do polohy zavřena (za chodu motoru) a motor "chcípnul". Tak jsem znova otevřel sytič a nastartoval a... celý příspěvek > |  | Jak startovat?, 30.7.2008 Dobrý den, koupil jsem si křovinořez partner b 347 a potřeboval bych poradit, jak správně startovat?
Podle návodu 1) zatlačit západku škrtícího ventilu 2 sitič do polohy uzavřeno 2) napumpovat "pumpičkou" palivo 3) tahat za šňůru do... celý příspěvek > |  | fiskars 1500, 30.6.2008 Dobrý den,
uvažuji o koupi fiskars 1500, tak by mě zajímalo jestli je opravdu tak dobrá, jak je všude vychvalována? Potřebuju ji na špalky o průměru 30cm a dlouhé cca 40cm. Děkuji za reakce. P.H. |  | Křovinořez Partner?, 24.6.2008 Dobrý den nemá někdo zkušenosti s nákupem na eichhorn.cz? Děkuji P.H. |  | Křovinořez Partner?, 19.6.2008 Dobrý den, je tento křovinořez dostačující na sekání přerostlé trávy (60-70cm) a sem tam useknout trnku? nebo by byl lepší s větším výkonem? Děkuji
Partner b 347
Specifikace motoru
* Zdvihový objem motoru 34 cc
* Výkon motoru 1.6k
* Jmenovitý... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|