|
Příspěvky uživatele - 205.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Levák - sečení klasickou ruční kosou, 5.9.2013 Jsem také levák a bez problémů poseču kosou pro praváka.Sice si připadám takovej prkenej, ale je to možná jen můj vnitřní pocit.Cit v rukou mám a tudíž se nemusím bát že tou kosou zreju zahradu.Samozřejmě že v levé ruce má levák, stejně jako pravák v... celý příspěvek > |  | Zkušenosti se zahradnictvím Petr Franc, Kamenné Žehrovice?, 1.11.2009 Do zahradnictví pana Ing. Petra France v Kamenných žehrovicích chodíme s mamželkou již skorem 15 let a jsme nadmíru spokojeni, protože tam mají mimořádně pestrý výběr prakticky všeho sortimentu, který zanícený zahrádkář (moje... celý příspěvek > |  |
|  | Kalifornské žížaly, 30.7.2008 Někteří zahrádkáři říkají, že používání kalifornských žížal při výrobě jakostního kompostu někde v rohu zahrady je strašně jednoduché. Že prý do ohrady s "kompostem" někde v koutě venkovské zahrady se vysypou na internetu zakoupené kaliforňanky a je... celý příspěvek > |  | Kalifornské žížaly, 27.7.2008 Vážený pane,
vsypal jsem je do hromady našeho dosavadního komostu v roku zahrady v přsvedčení, že jsou všežravé a pilné (jak zde píšou i další diskutující) ale tak to není, nějak se jim nechce, pomalu mizí, alespoň se mi to tak jeví. Nijak horetně... celý příspěvek > |  | Kalifornské žížaly, 27.7.2008 Dobrý den, pane Láďo
Máme v rohu zahrady klasickou ohradu pro kompost, dosud jsm, e ho zpracovávali běžnou metodou = vše na hromadu, a ono se to nějak zkompostuje do příštího roku. Funguje to taky!
Teď jsem propadl myšlence urychli proces... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|