|
Příspěvky uživatele - 21.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dýně - nemoc?, 18.9.2008 tak jsem dnes na internetu našla na jedné fotce z výstavy i tu mojí dýni, vypadá to, že má být tmavě zelená i zralá, dnes tu mrzlo, bylo tu 2 stupně pod nulou, listy mi to spálilo, tak asi budu sklízet ty dýně domů, v nejhorším, kdyby se mi ten... celý příspěvek > |  | Dýně - nemoc?, 18.9.2008 já vůbec nevím, dostala jsem sazenici od tety, ta jí koupila někde na trhu, zkusím ji vyfotit a dát sem fotku |  |
|  | Dýně - nemoc?, 16.9.2008 dobrý den, já mám dýní asi 7,ale jsou furt zelené, vůbec nejdou do oranžova, chci je i na kompot, kdyby dozrála aspon jedna |  | mravenci ve skleníku, 1.8.2008 zdravím příznivce zahrádek, mně víc vadí, že když pleju v tom foliáku, že po mně ti mravenci lezou a k mé smůle máme ty zrzavé, tak už mě kolikrát poštípali.Zatím mám vyzkoušenou jarovou vodu, ale do foliáku bych musela lít po kýblech,... celý příspěvek > |  | proč mi neplodí dýně, 28.7.2008 tak už mi rostou malé kuličky |  | proč mi neplodí dýně, 22.7.2008 tak děkuji moc |  | proč mi neplodí dýně, 21.7.2008 dobrý den, už měsíc mi kvete dýně, ale hned po odkvětu upadne oschlý květ a nic.Stříkala jsem to i proti květopasu, sice vím, že je asi jen na jahodách, ale zkusila jsem to, no a nic.Prosím o radu, chtěla jsem dělat kompot, myslím si, že už ale... celý příspěvek > |  | kustovnice čínská, 1.6.2008 taky zdravím, zajímalo by mne, jestli se dá koupit taky plody rakytníku, že bych to zkusila zasadit.zůstala mi jen jedna samičí rostlina. |  | kustovnice čínská, 1.6.2008 zdravím všechny, chtěla bych se s vámi podělit o dobrou zkušenost se zahradnictvím Krulichovi, které stačí napsat do vyhledávače a hned naskočí.objednala jsem si tam kustovnici asi za 80 kč, ale už hodně vzrostlou a i ostatní bylinky(levandule,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|