Příspěvky uživatele - 37.123

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skvrny na kmínku zasazené jabloně, 18.4.2025
Koukám na to, ale trochu se obávám zaslání teď už v těch teplech až z východního Slovenska.
To ani ne, je na slunečné louce, zalili jsme ho jen jednou minulý týden po tom, co přes měsíc neprselo. No nedá se nic dělat, na podzim tam zasadím náhradu, teď už odrůdu neseženu.
Aha, díky za reakci. To mě mrzí. Při sázení tam ty skvrny myslím nebyly a rány tam žádné nejsou, jen to zbarvení. Nevím, z čeho to mohlo vzniknout.
Skvrny na kmínku zasazené jabloně, 18.4.2025 Obsahuje fotku
Hezký den, nevíte prosím někdo, co je to za skvrny na kmínku? Je to na podzim zasazená jabloň Boskoopské červené na podnoži A2. Nebo je to normální? Ostatní jabloně nám už obráží a chystají se kvést, ale tato ještě nezacala ani rašit. Obráží pouze z... celý příspěvek >
Rada - tlakové větvení a klejotok, 27.10.2024
To právě zvažuji. Nejraději bych to nechala, jak to je, ale nelíbí se mi to černání a praskání kůry a bojím se, že se něco vylomí, až větve zesílí. Možná to moc řeším, ale nemám s třešněmi zkušenost, měli jsme vždy jen jednu po prarodičích.
Rada - tlakové větvení a klejotok, 27.10.2024 Obsahuje fotku
Dobrý den, nevím si rady s tímto problematickým větvením třesně. Jedná se o čtyřletou Aranku, strom roste velmi bujně, korunka byla zapěstovaná již v zahradnictví. Je mi jasné, že je chyba, že první patro se větví prakticky v jednom místě. Objevil... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika