Příspěvky uživatele - 199.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vápník pod rajčata, 15.4.2025
Podle mne to není malichernost, když tady píšete bludy a zpochybňujete popis hnojiva, který je k dispozici na internetu. S takovým umanutým chováním jsem se ješte nesetkal.
Vápník pod rajčata, 15.4.2025
Číst neumíte vy. Nevím, proč se do mne navážíte, byla to vaše chyba.
Vápník pod rajčata, 14.4.2025
Jenom jsem vás upozornil na chybu. Nevím proč vám nestačí odkaz na popis hnojiva a trváte na svém omylu.
Další mudrlant... to je fakt něco, když někteří zde nezvládnou ani pořádně si přečíst nebo pochopit návod.
Tak jste to postě dělal špatně. Nic takového není na tom hnojivu napsáno. Neuveřetelné, že tu někdo pořád dokola píše takové umanuté bludy.
Nevím, proč jste si umanul, že se hnojí 1x za 2 týdny a že to si to každý může koupit a zadní straně přečíst. Není pořeba nic kupovat, dá se to dohledat. Hnojí se 1x týdně a je to důležité, jinak by toho vápníku, na který by přisla řada 1x za... celý příspěvek >
Tak když to nemáte, tak nevím, jak to můžete tvrdit. Dá se to dohledat, je to 1x týdně. KRISTALON Zdravé rajče a paprika "Aplikace hnojiva se střídá s aplikací vápníku v 1 týdenních intervalech (vždy formou... celý příspěvek >
Vápník pod rajčata, 13.4.2025
Myšleno 1x za 14 dní... podle mne se má hnojit 1x týdně. Kde jste vzal 1x za 14 dní?
Rajčata 2025, 29.3.2025
Jaké jste dal hnojivo a v jakém množství?
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 23.1.2025
250 ml Vertimecu je na mne vcelku dost, ale zatím mám, možná až mi dojdou zásoby. Svilušku na jahodách míváte? Dříve jsem někdy měl /alespoň jsem to tak podle listů vyhodnotil/, ale v posledních letech ne.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 19.1.2025
Mám ještě zásoby přípravku Vertimec, pokud je viditelný výskyt /mám to vcelku v oku/ dělám postřik před sklizní. Vertimec je můj oblíbený postřik, dávam při výskytu svilušky ve skleníku na roubovaných okurkách. Nevím, co jiného bych dal na svilušku... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 19.1.2025
Míval jsem přípravek Sanmite, kontaktní. Dělal jsem postřiky po sklizni /po posekání, ořezání listů/ i máčení sazenic. Ale nebyl jsem s ním moc spokojeny, mel mít dlouhodobý účinek, ale neměl. Svilušku na jahodách máte?
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 16.1.2025
A máte roztočík na rostlinách? Rozeznáte jeho působení? Já jsem s ním dříve dost bojoval, ale v roce 2018 u mne bylo v létě velké sucho a od té doby je dost potlačený, moc se nevyskytuje. Pokud ano, dělám postřik přípravkem Vertimec před sklizní, aby... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 9.1.2025
Na co používáte Ortus? Vertimec už není moc účinný? Tak to se mi moc nezdá, u mne funguje dobře. Ortus je jen kontaktní a není translaminární a spoustu let se používá v jahodách v Německu. To bych spíš věřil, že Ortus už není moc účinný.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 9.1.2025
Používám smáčedlo Silwet. Pro postřik přípravkem Vertimec /roztočík, svilušky/ je nezbytné. Připadně i jiné postřiky do jahod, je to dost velký rozdíl se smáčedlem nebo bez smáčedla, to vidím na listech. S těmi jahody z Egypta jsem to nepochopil... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika