|
Příspěvky uživatele - 199.133
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vápník pod rajčata, 15.4.2025 Podle mne to není malichernost, když tady píšete bludy a zpochybňujete popis hnojiva, který je k dispozici na internetu. S takovým umanutým chováním jsem se ješte nesetkal. |  | Vápník pod rajčata, 15.4.2025 Číst neumíte vy. Nevím, proč se do mne navážíte, byla to vaše chyba. |  |
|  | Vápník pod rajčata, 14.4.2025 Jenom jsem vás upozornil na chybu. Nevím proč vám nestačí odkaz na popis hnojiva a trváte na svém omylu. |  | Vápník pod rajčata, 14.4.2025 Další mudrlant... to je fakt něco, když někteří zde nezvládnou ani pořádně si přečíst nebo pochopit návod. |  | Vápník pod rajčata, 14.4.2025 Tak jste to postě dělal špatně. Nic takového není na tom hnojivu napsáno. Neuveřetelné, že tu někdo pořád dokola píše takové umanuté bludy. |  | Vápník pod rajčata, 14.4.2025 Nevím, proč jste si umanul, že se hnojí 1x za 2 týdny a že to si to každý může koupit a zadní straně přečíst. Není pořeba nic kupovat, dá se to dohledat.
Hnojí se 1x týdně a je to důležité, jinak by toho vápníku, na který by přisla řada 1x za... celý příspěvek > |  | Vápník pod rajčata, 14.4.2025 Tak když to nemáte, tak nevím, jak to můžete tvrdit. Dá se to dohledat, je to 1x týdně.
KRISTALON Zdravé rajče a paprika
"Aplikace hnojiva se střídá s aplikací vápníku v 1 týdenních intervalech (vždy formou... celý příspěvek > |  | Vápník pod rajčata, 13.4.2025 Myšleno 1x za 14 dní... podle mne se má hnojit 1x týdně. Kde jste vzal 1x za 14 dní? |  | Rajčata 2025, 29.3.2025 Jaké jste dal hnojivo a v jakém množství? |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 23.1.2025 250 ml Vertimecu je na mne vcelku dost, ale zatím mám, možná až mi dojdou zásoby.
Svilušku na jahodách míváte? Dříve jsem někdy měl /alespoň jsem to tak podle listů vyhodnotil/, ale v posledních letech ne.
|  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 19.1.2025 Mám ještě zásoby přípravku Vertimec, pokud je viditelný výskyt /mám to vcelku v oku/ dělám postřik před sklizní. Vertimec je můj oblíbený postřik, dávam při výskytu svilušky ve skleníku na roubovaných okurkách. Nevím, co jiného bych dal na svilušku... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 19.1.2025 Míval jsem přípravek Sanmite, kontaktní. Dělal jsem postřiky po sklizni /po posekání, ořezání listů/ i máčení sazenic. Ale nebyl jsem s ním moc spokojeny, mel mít dlouhodobý účinek, ale neměl. Svilušku na jahodách máte? |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 16.1.2025 A máte roztočík na rostlinách? Rozeznáte jeho působení? Já jsem s ním dříve dost bojoval, ale v roce 2018 u mne bylo v létě velké sucho a od té doby je dost potlačený, moc se nevyskytuje. Pokud ano, dělám postřik přípravkem Vertimec před sklizní, aby... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 9.1.2025 Na co používáte Ortus?
Vertimec už není moc účinný? Tak to se mi moc nezdá, u mne funguje dobře. Ortus je jen kontaktní a není translaminární a spoustu let se používá v jahodách v Německu. To bych spíš věřil, že Ortus už není moc účinný. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 9.1.2025 Používám smáčedlo Silwet. Pro postřik přípravkem Vertimec /roztočík, svilušky/ je nezbytné. Připadně i jiné postřiky do jahod, je to dost velký rozdíl se smáčedlem nebo bez smáčedla, to vidím na listech.
S těmi jahody z Egypta jsem to nepochopil... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|