|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nově zakoupená švestka, 13:33 Chtěl bych vidět kořeny-pro poměr s nadzemní částí. Ty velikostně podobné a rovnoměrně rozmístěné větvičky mi klasické kosterní větve příliš nepřipomínají, spíše postranní obrost... Zato ten vršek by mohl jít nahoru dobře, takže za mě nezakracovat a... celý příspěvek > |  | Magnolie jaky typ vybrat, 10.4.2025 Vše je o přiměřenosti, řezem-zde spíš střihem je někdy třeba udržet požadovaný tvar-i magnolie občas vyžene pár výhonů-bičů tzv.na divoko-asi narazí na mimořádně vydatný zdroj potravy, při nárazové dávce vláhy... K poslední větě paní Lídy-malou typem... celý příspěvek > |  |
|  | Mráz ve vegetačním období, 6.4.2025 Ano, ta horká voda prošla bojlerem, tu ke vlívání do kýblů na zahradu dopravím ve větších butelách-vše otázka otázka pár minut.A proč kbelíky? Aby s nimi mohla manipulovat i má slabší, zato krásnější část rodiny-žena a dcera a dají se lépe... celý příspěvek > |  | Mráz ve vegetačním období, 6.4.2025 Dávám pod nakvetlé stromy 10l kbelíky-v co největším zvládnutelném množstní, do nichž vložím pozdě večer butely s horkou vodou-zavíčkované a zaliju ty v kbelíky do max.objemu horkou vodou. Do cca -5 do rána nezamrznou Nesmí ale fičet-to se na zítřek... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 6.4.2025 Leccos zlé pro jiné dobré- snad ten skoroorkán pomůže významně naředit benzen v Hustopečích nad Bečvou? Mutagenita chemikálií-i ta sečtená s dalšími, může přinést jak funkční třetí oko, pomocnou ruku navíc, tak ale i nezvladatelné, zhoubné nádory! U... celý příspěvek > |  | Mráz ve vegetačním období, 6.4.2025 Zvítězíme, až ty plody sklidíme, sníme, zavaříme a vypálíme, nalahvujeme. Úplně nezáleží, jestli to bude letos nebo napřesrok, ale ono to přijde, ta touha, to nadšení tu je a to nám nikdo a nic neveme-ani Mráz, Kroupa, Vichr...,jsme v tranzu jako... celý příspěvek > |  | Nemoc třešně, 3.4.2025 Terminál bych hned uřízl asi 10 cm pod spodním okrajem viditelného poškození. Pokud by na řezu byly stopy plošného-částečného zahnědnutí, tak uřízl po kouskách-dle zdravého vzhledudalší krácení vynechal, když by stále byla část řezu nekrotizující,... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 1.4.2025 Kdysi dávno-měl jsem sílu, v lukách vonných spatřiv vílu...V kulichu a rukavicích chystám brázdy pro zemáky, vařím si čaj pro panáky- vlívám do něj tuzemáky.Nějak bylo, nějak bude-snaž se, pracuj ztuhlý úde! S přáním krásného prožití nejen... celý příspěvek > |  | Nemoc třešně, 31.3.2025 S radostí a potěšením -Vašich díků si já cením. Pikosekundu mi bylo pohrávat si s myšlénkou s metodou tou navštíviti úřadu patentového, ale znáte to-procedůra ta si žádá nemalých poplatků, a taky: Teď, teď tu byl...,SPCH. |  | Jak prořezat leta neřezané jabloňe, 31.3.2025 Že je Vaše jabloň poněkud rozevlátá, na tom se snad shodneme-pomohlo by zakrácení konců asi o třetinu, a tak, aby při pohled ze stejného místa vytvářel obvod koruny horní půlkruh. Minimálně moniliové mumie nejen ty největší-by tam neměly být! SPCH |  |
|  | Nemoc třešně, 31.3.2025 Dobře to jde odstranit, když se do lepu vemne cosi mouky krupice a za přiměřeného tlaku odžmoulá-rukavicí, hadříkem či hrubší stranou houbičky na nádobí-nejde o latinu, fakt jsem to tak s úspěchem vícekrát dělal! Já na mladé, hladké kmínky nejprve... celý příspěvek > |  | Hnojení záhonu pro cihuli, 29.3.2025 Je to tak! A je celkem jedno, jestli jde o angoru s dlouhým chlupem, či castorexe s krátkým a hustým. Jája píše trochu jako by byl-byla z jiného paralelního Vesmíru, opakovačky počátku tématu bez rozvoje jsou zvláštní. Ještě takové popisované místo... celý příspěvek > |  | Hnojení záhonu pro cihuli, 29.3.2025 Tam by se snad dobře žilo králíkům v kotcích, SPCH. |  | Lípa srdčitá, 26.3.2025 Registru kostní dřeně a Lidem, nezřídka chvíli opeřeným, kteří se-ať už kvůli Madlence, nebo kdykoliv dříve přihlásili a jsou ochotni nezištně dát kus Sebe se hluboce klaním! SPCH P.S.: Název tématu je snad dostatečně výstižný-je u nás plno... celý příspěvek > |  | Nevzešel česnek, 26.3.2025 Tak snad bylo myšleno, aby se nekonzumovala, případně oproti penězům vrácena nějaká konkrétní šarže? SPCH |  |
 |
|
|
|