Příspěvky uživatele - 113.233

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2025, 11.4.2025 Obsahuje fotku
Ano. Letos budu pěstovat pouze trpaslíky, ale nebude jich 84, ale jen 64. Nakonec mám jen 57 odrůd a zbývajících sedm budou ty možná nejlepší (prakticky druhé rostliny). Na zahradě nebudu mít žádné jmenovky, rajčata budou pod čísly (8 řad s římskými... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 9.4.2025
Mám zájem o pár semínek. Můj mail je: VGross@seznam.cz            Vladimír
Rajčata 2025, 9.4.2025 Obsahuje fotku
Výsevům trpaslíků se daří. Spočítal jsem rostlinky, mám jich 83. Jen mně vadí, že odrůd mám jen 57 a budu muset od některých odrůd pěstovat dvě rostliny, abych zaplnil všechna místa na záhoně. Vypadá to, že po neděli budu už muset rozesadit každou... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 6.4.2025 Obsahuje fotku
Děkuji všem za ochotu najít tabulku s kritickými teplotami pro vývoj květu až plodu na meruňkách. Nakonec se mně zadařilo a našel jsem jednu tabulku z mnoha.
Mráz ve vegetačním období, 6.4.2025
Můžete zde někdo dát ten obrázek ve kterém jsou uvedeny nízké teploty, kterým odolávají květy a plůdky merněk v jednotlivých fázích vývoje? Někde ho v počítači mám, ale nejsem ho schopen najít.... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 6.4.2025
Propustná je, je to tkaná textilie. Vydrží dle popisu až 15 let, já ji mám tak asi v polovině.            Vladimír
Počasí 2025, 5.4.2025
U mne to dle předpovědi vypadá, že bych po třech letech mohl mít meruňky.            Vladimír
Rajčata 2025, 5.4.2025
To je tkaná černá textilie, kterou opakovaně používám na rajčata víc jak pět let. Na jaře položím, do otvorů zasadím rajčata, po sklizni oddělám, vyklepnu, složím a uložím pod přístřešek. Textilie mně hlavně šetří práci a používám ji pro všechny... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 4.4.2025
Od každé odrůdy jsem dostal pár semínek (zadarmo). Vyséval jsem cca 3 semena z každé drůdy, takže nějaké zbytky semen mám. Nevím, jestli jsem zde uváděl odrůdy trpaslíků, které letos pěstuji. Pokud ano, tak byste si měla vybrat odrůdy, které byste... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika