|
Příspěvky uživatele - 113.233
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2025, 11.4.2025  Ano. Letos budu pěstovat pouze trpaslíky, ale nebude jich 84, ale jen 64. Nakonec mám jen 57 odrůd a zbývajících sedm budou ty možná nejlepší (prakticky druhé rostliny). Na zahradě nebudu mít žádné jmenovky, rajčata budou pod čísly (8 řad s římskými... celý příspěvek > |  | Nejchutnější rajčata, 9.4.2025 Mám zájem o pár semínek. Můj mail je: VGross@seznam.cz
Vladimír |  |
|  | Rajčata 2025, 9.4.2025  Výsevům trpaslíků se daří. Spočítal jsem rostlinky, mám jich 83. Jen mně vadí, že odrůd mám jen 57 a budu muset od některých odrůd pěstovat dvě rostliny, abych zaplnil všechna místa na záhoně. Vypadá to, že po neděli budu už muset rozesadit každou... celý příspěvek > |  | Mráz ve vegetačním období, 6.4.2025  Děkuji všem za ochotu najít tabulku s kritickými teplotami pro vývoj květu až plodu na meruňkách. Nakonec se mně zadařilo a našel jsem jednu tabulku z mnoha. |  | Mráz ve vegetačním období, 6.4.2025 Můžete zde někdo dát ten obrázek ve kterém jsou uvedeny nízké teploty, kterým odolávají květy a plůdky merněk v jednotlivých fázích vývoje? Někde ho v počítači mám, ale nejsem ho schopen najít.... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 6.4.2025 Propustná je, je to tkaná textilie. Vydrží dle popisu až 15 let, já ji mám tak asi v polovině.
Vladimír |  | Počasí 2025, 5.4.2025 U mne to dle předpovědi vypadá, že bych po třech letech mohl mít meruňky.
Vladimír |  | Rajčata 2025, 5.4.2025 To je tkaná černá textilie, kterou opakovaně používám na rajčata víc jak pět let. Na jaře položím, do otvorů zasadím rajčata, po sklizni oddělám, vyklepnu, složím a uložím pod přístřešek. Textilie mně hlavně šetří práci a používám ji pro všechny... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 4.4.2025 Od každé odrůdy jsem dostal pár semínek (zadarmo). Vyséval jsem cca 3 semena z každé drůdy, takže nějaké zbytky semen mám. Nevím, jestli jsem zde uváděl odrůdy trpaslíků, které letos pěstuji. Pokud ano, tak byste si měla vybrat odrůdy, které byste... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|