Příspěvky uživatele - 50.102

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 28.3.2025
Na staré velké Zoře je vždy jen pár dobrých plodů. Zato mladá Sladkoplodá krajová se zdá u mě plodnější. Supernova taky nic moc, uvidím letos, zdá se, že konečně má trochu slušnější přírůstky.
Hodnocení jabloní na Olomoucku, 27.3.2025
Piros je skvělý, Allegro chválené, Mantet výjimečný. Jedna větev nebo patro, ale na samostatný strom není. Takže ideálně multiodrůdová letní jabloň.
Merkur, 5.4.2024
Dobrý den, doporučil byste prosím Merkur naroubovat na Julii? Letos jsem neuváženě zakoupila Julii na mm106, ale tolik letních jablicek zřejmě nespotřebujeme a lákají mne i další odrůdy při omezeném místě na zahradě. Pochopila jsem zde z diskuzí, že... celý příspěvek >
Více odrůd na jabloni, 5.4.2024
Dobrý den, doporučili byste prosím na Julii naroubovat Merkur, případné Sirius? Letos jsem neuváženě zakoupila Julii na mm106, ale tolik letních jablicek zřejmě nespotřebujeme a lákají mne i další odrůdy při omezeném místě na zahradě. Pochopila jsem... celý příspěvek >
Rouby, 5.4.2024
Dobrý den, podařilo se vám sehnat Merkur prosím? Sháním dárce pro letní očkování..
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika