|
Příspěvky uživatele - 50.102
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 28.3.2025 Na staré velké Zoře je vždy jen pár dobrých plodů. Zato mladá Sladkoplodá krajová se zdá u mě plodnější. Supernova taky nic moc, uvidím letos, zdá se, že konečně má trochu slušnější přírůstky. |  | Hodnocení jabloní na Olomoucku, 27.3.2025 Piros je skvělý, Allegro chválené, Mantet výjimečný. Jedna větev nebo patro, ale na samostatný strom není. Takže ideálně multiodrůdová letní jabloň. |  |
|  | Merkur, 5.4.2024 Dobrý den, doporučil byste prosím Merkur naroubovat na Julii? Letos jsem neuváženě zakoupila Julii na mm106, ale tolik letních jablicek zřejmě nespotřebujeme a lákají mne i další odrůdy při omezeném místě na zahradě. Pochopila jsem zde z diskuzí, že... celý příspěvek > |  | Více odrůd na jabloni, 5.4.2024 Dobrý den, doporučili byste prosím na Julii naroubovat Merkur, případné Sirius? Letos jsem neuváženě zakoupila Julii na mm106, ale tolik letních jablicek zřejmě nespotřebujeme a lákají mne i další odrůdy při omezeném místě na zahradě. Pochopila jsem... celý příspěvek > |  | Rouby, 5.4.2024 Dobrý den, podařilo se vám sehnat Merkur prosím? Sháním dárce pro letní očkování.. |  |
 |
|
|
|