|
Příspěvky uživatele - 8.93
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hodnocení jabloní na Olomoucku, 26.3.2025 Děkuji za reakci, paní Štěpánko. U siriuse jsem přemýšlel, zda se sem hodí. Máme vysychavou půdu, takže patrně spíše na středně rostoucí podnoži M7, MM106 či podobné. Jen tedy na vzrůstnějších podnožích mám obavy o velikost plodů. Co se týče... celý příspěvek > |  | Hodnocení jabloní na Olomoucku, 26.3.2025 Děkuji za reakci, pane Petře. Popravdě jsem doufal, že vy, pan Vysloužil, Mičurin nebo jiní zdejší velikáni přispějí svými zkušenostmi k tomuto výběru.
Delor měl shodou náhod zde na zahrada.cz své vlákno a byl velice dobře hodnocen.... celý příspěvek > |  |
|  | Hodnocení jabloní na Olomoucku, 25.3.2025 Dobrý den,
prosím o Váš názor na výběr jabloní do oblasti Olomoucka. Otevřenější krajina, 220 m. n. m., S-J orientace pozemku.
Letní
Piros
Podzimní
Lord Lambourne, Nabella
Zimní
Rubinola, Florina, Angold,... celý příspěvek > |  | Které jabloně na Hanou, 6.1.2025 Dobrý den,
rád bych se s Vámi poradil ohledně Vašich doporučení jabloní pro region Haná, 210 m. n. m. Budu nejspíše kupovat 9 jabloní - 1 letní, 3 podzimní a 5 zimních. Budu rád za každou odpověď, případně samotnou zkušenost :-) Orientace S-J,... celý příspěvek > |  | Nejpozdnější hrušeň, 14.5.2020 Nakonec jsem prošmejdil internet a recenze snad na všechny běžně i neběžně prodávané odrůdy a pořídil jsem bohemicu, která má ve sklepě dlouho vydržet a dokonce právě s dicolor a konferencí současně kvete.
|  | Rada při výběru jabloně, 8.10.2019 Dobrý den,
rád bych se zeptal na Vaše doporučení při výběru 2 jabloní. Strávil jsem desítky hodin procházením internetu, včetně zdejších vláken. Poloha 220 m. n. m., jižní expozice, chráněná poloha, středně těžká černozem, sušší... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|