|
Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025 Nemusíte psát vždy po dvou minutách dvě věty, Můžete to napsat najednou. To poberu, takovou poruchu s psanym textem zas nemám, |
 |
Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025 Chtěla bych zasadit cibuli na misto, kde pres třemi lety ještě rostly smrky. Dosud tam nic nerostlo, ani řepa a hrášek. Letos tam zkusím dát cibuli. Myslíte, že by pomohlo, kdybych do půdy přidala trochu slepicinců aby byla úrodnější? Ráda bych na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Nevzešel česnek, 24.3.2025  Ještě jedna |
 |
Nevzešel česnek, 24.3.2025  Česnek |
 |
Nevzešel česnek, 24.3.2025 Souhlasím a mrzí mě, že rádoby vtipný pan PP do toho motá slepice. Léta 100 ze 100. Nebo chcete-li 98 ze sta. Protože ten problém nastává později. Až pak je vidět která rostlina uvadá, žloutne proto, ze ji něco žere, Teprve potom máme pytel a tyto... celý příspěvek > |
 |
Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 21.3.2025 https://www.zahrada.cz/forum/obrazek.php?id_zaznamu=770339&identifikator=1318253213490562&nazev=VP+2024&id_oblasti=100 |
 |
Nevzešel česnek, 9.3.2025 Pane Milane po sezóně ten záhon zakryjte aby všechna voda a sníh šel mimo záhon a potom po zimě si řekneme jestli je to suché až se z toho praší nebo je tam zmrzlá kostka ledu. Pokud to není vodotěsna vana tak se tam ani žádná voda neudrží. Já to... celý příspěvek > |
 |
Nevzešel česnek, 9.3.2025 No vidíte to. Takže je lepší ten sud z dešťovou vodou na zimu vylit, vodu z baráku zavrit a kohout venku nechat otevřeny. Není třeba nic zateplovat. Ani vyvýšený záhon. Na ten stačí hodit fólii, aby se tam nedostala voda. I za těchto podmínek se tam... celý příspěvek > |
 |
Nevzešel česnek, 6.3.2025  Střední Čechy česnek už vylezl.Pokud je někdo nervózní, tak se dá hrabnout prstickem do země.
Já takto asi předloni čekal na brambory a zjistil jsem, že se nedočkám.Musel sem je vybrat a koupit nové. Měly hnilobu.Adela a Dali byly v pořádku.Jen... celý příspěvek > |
 |
Co děláte na jaře s ostříhanou okrasnou trávou?, 4.3.2025 Když bude obsluhovat stroj méně zručný člověk, ucpe i drtič Bosch. Vares se bude 90% točit naprázdno, zatím co vy budete připravovat dávku vhodné velikosti a pak ji budete tlačit na nože. Když přestanete tlačit, nože přestanou krájet.Nemá to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rostlina odvádějící vlhkost do domu, 27.2.2025 Co vlastně chceme vědět? Jestli rostliny v koupelně prežijou, když je tam málo světla, jestli jim místo zalévání bude stačit vlhký ručník a vlhka zeď?
Ono větrat na střechu vývodem teplý vzduch a někde tedy přisavat jiný vzduch buď zmrzlý a tedy... celý příspěvek > |
 |
Rostlina odvádějící vlhkost do domu, 26.2.2025 Ano nadpis je matoucí. Počet shlédnutí se zvyšuje. Doporučovat někam na gogle je nežádoucí. Lidi chtějí diskutovat, pohadat se, případně se pochlubit nějakou fotkou. |
 |
Čištění řetězové pily, 13.2.2025 Dlouho vám to vydrží |
 |
Ledový salát, 2.2.2025  To je v pořádku, měl jsem napsat zdroj informace. |
 |
Ledový salát, 1.2.2025  Věděli jste, že na ledový salát nemůžete nikdy s nožem? Zabráníte tak ztrátě minerálů, vitamínů a původní barvy. Vždy jen trhat
Já koupil v lidlu taky španělský |
 |