Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2024, 25.10.2024 Obsahuje fotku
Jak jsem předeslal, včera jsem napadený stromek vlnatkou krvavou důkladně ošetřil Mospilanem.Po rozmáčknutí chomáče vaty mezi prsty obarveny hnědočerveně.V příloze snímky ložisek které zdaleka nevystihují rozsah napadení.No a když jsem byl v ráži... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2024, 23.10.2024 Obsahuje fotku
Kvalitní zazimování zahrady je také součást prevence proti chorobám.Zrytí půdy, odplevelení a prokypření trojzubcem pod stromy, odlistění a následné zkompostování nemocných listů.Včerejší stav v příloze.Ten blízký kontakt se stromem při odlisťování... celý příspěvek >
Deň stromů🌳, 20.10.2024
Viděl jsem v různých periodikách mnohá vyobrazení starých odrůd ale takovou parádu ještě nikdy.Nádherně čistá jablíčka dávají tušit způsob pěstování na mladší výsadbě s ochranou proti chorobám a péčí o stromy.Skvělá propagace starých a dědičných... celý příspěvek >
Wellant, 20.10.2024
Dobrý den.Wellant u nás nekoupíte.Já jsem si vypěstoval stromek z darovaného roubu.Růženu Bláhovou jsem nikdy nepěstoval.Honeycrisp budu částečně přeroubovávat.Na mě moc tvrdá jablka.Andera je chuťově výborná odrůda ale na stěnu se zřejmě moc nehodí... celý příspěvek >
Braeburn, 16.10.2024 Obsahuje fotku
Braeburn - 2024 - štíhlé vřeteno Pár kousků do skládky přecejen dozrálo navzdory jarním mrazům. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Red Prince / Red Jonaprince, 15.10.2024 Obsahuje fotku
Jonagored Supra - 2024 - štíhlé vřeteno Už tři roky se s touto odrůdou trápím.Předešlých pět úrod bylo vynikajících a pak jak když utne.Přisuzoval jsem to hálčivci (stříbřité listy) jenže loni na podzim ošetřeno mědí, totéž letos na jaře +... celý příspěvek >
Zimní odruda-doporuceni, 15.10.2024
Proč právě Rubelit?Při brouzdání na netu jsem zjistil její slušnou popularitu v cizině.Na zkoušku jsem narouboval větvičku.Loni měla dva plody.Velmi mě překvapila její výborná vyvážená chuť s ovocnou příchutí.Bylo rozhodnuto.Na jaře jsem touto... celý příspěvek >
Sunrise Magic 🍎, 14.10.2024
Velmi krásné jablíčko.Potomci Splendoura (Pacific Rose)dědí jeho krásu.Příští rok by mě měl Splendour dát první jablíčka.Jsem zvědav jak zaboduje. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Zimní odruda-doporuceni, 14.10.2024
 Taky se vmísím.Melrose je někdy trochu komplikovaná ale mám ji rád.Já bych paní doporučil vysadit odrůdu Rubelit.Nebál bych se použít i e-shop.I když se na těchto stránkách nadává na školku Spomyšl šel bych s objednávkou přímo tam.Objednával... celý příspěvek >
UEB6581 🍎, 11.10.2024
Díky za informace o odrůdě v jazyce kterému každý rozumí.Společnost Melinda v tom dělá pěknou bramboračku a prodává více odrůd pod jednou značkou Dolcevita jak uvádí překlady ze stránek specialityproduce.com kam často chodím pro informace o... celý příspěvek >
Jazz, 10.10.2024 Obsahuje fotku
Jazz - 2024 - štíhlé vřeteno Letos skoro totálně zmrzla bohatá květní násada.Zůstalo pět plodů a ty ještě probrala vichřice.Je zajímavé, Kanzi celkem obstála ale Jazz o čtyři metry dál zmrzl.Oba mají stejné rodičovstvo. Zahradě zdar - Mičurin... celý příspěvek >
Jabloň Ghiva, 10.10.2024 Obsahuje fotku
Ghiva - 2024 - mix. vřeteno Letos první dva plody.Do jednoho se dal obaleč a druhé bylo poškozeno vichřicí.Obě jsem dal do skládky a snad jeden ochutnám. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Galant Lumaga 🍎, 10.10.2024
Zdravím KORZÁRE.S potěšením zjišťuji chuťově vysoké umístění na soukromé degustaci u p.Buzrly odrůdy Gradisca. Galant Lumaga mě moc neláká ale již dobu zatím marně vyhlížím belgickou odrůdu Morgana (Kizuri).V posledních letech se hodně soustřeďuji na... celý příspěvek >
Jabloň Cameo, 9.10.2024 Obsahuje fotku
Cameo - 2024 - štíhlé vřeteno Letos tuto krasavici řádně probral mráz.I přesto je deset kousků ve sklepě. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Wellant, 9.10.2024 Obsahuje fotku
Wellant - 2024 - štíhlé vřeteno Letos se plody méně vybarvily.Násada byla dobrá vzhledem velikosti vřetene a mrazy zvládla dobře.Sice z poškozením rzivostí v úštní jamce ale vyrostly dobře i když s mírnou deformací plodů.Více mě trápí stále slabé... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika