Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování okurek na kari sítích, 17.11.2024 Obsahuje fotku
Každý máme svoje představy jakou konstrukci pro pěstování na síti. V příloze je zobrazena konstrukce kterou jsem si nechal svařit.Mám tři kusy které zapíchnu do země po 5 metrech na lehkou síť 1,8 m x10 m.Silnostěnná trubka je provrtaná v dolní a... celý příspěvek >
Ladina, 17.11.2024
Po skoro 14 dnech ve skládce jsem znovu ochutnal tuto odrůdu.Chuť se významně zlepšila s tóny exotického ovoce.Dužnina hustá, lámavá s vysokou šťavnatostí.Při konzumaci se v ústech přímo rozplývá.Špica. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Esopus Spitzenburg, 17.11.2024 Obsahuje fotku
Dnešní prvochutnávku bych hodnotil jako hrůza klepe kurníkem.Zelená, vatová dužnina bez nějaké chuti a mizerné šťavnatosti.Řepa bez šťávy.Šanci ještě dostane.Možná jsem sklidil pozdě nebo nechal dlouho ve skládce ale zatím rozhodně Spitz. nesplňuje... celý příspěvek >
Rouby jabloně, 15.11.2024 Obsahuje fotku
Blíží se čas shánění roubů a než se nadějeme příjde realizace roubování a jarní řez stromků.Doplnil jsem tedy štěpařský tmel Legocortex se kterým mám výborné zkušenosti.V posledních letech mám zvýšenou spotřebu tak tentokrát jsem zakoupil balení 1 kg... celý příspěvek >
Mutácie Pink Lady (Cripps Pink)🍎, 12.11.2024
S barevnými mutacemi zvláště u nosných tržních odrůd se roztrhl pytel.Společnosti se snaží zaujmout zákazníky na výraznější a atraktivnější vybarvení.V případě mutace Rosy Glow od původní odrůdy Pink Lady jsem zaznamenal větší a lépe vybarvené plody... celý příspěvek >
Charneuska hrusen v horsich podminkach?, 8.11.2024
Jedinou možností jak se přesvědčit zda Vám Charneuska bude prospívat je její vysazení.Mám ji naroubovanou na Lucasce v 470 m a v pohodě prosperuje.Vaše poloha je už na hraně ale proč ne.Jako druhou hrušeň vysadit Konferenci a nebo naroubovat tuto... celý příspěvek >
Ladina, 4.11.2024 Obsahuje fotku
Prvotní ochutnávka této odrůdy.Loňský plod nepočítám.Měl jsem moribundus bez chuti a čichu.Odrůda má hustou a jemnou skoro až oranžovou dužninu (žádná extrémní tvrdka),příjemně se konzumuje s vysokou šťavnatostí.Chuť je sladší nikoli však vtíravá,... celý příspěvek >
Rubens (Civni), 3.11.2024
Ano, chuťově je výborná tak jak je v popisech které jste uvedl..Je to prvoúroda a také jsem očekával žíhané jablko.Jak jsem se na netu dověděl v severních polohách do kterých zahrnují i střední Evropu mohou mít plody vybarvení rozmité červeně.Tak buď... celý příspěvek >
Rubens (Civni), 3.11.2024 Obsahuje fotku
Tak jsem po měsíci skladování neodolal a udělal premiérovou ochutnávku.Celkový dojem je vynikající.Šťavnatá a křehká dužnina s vyváženou sladkokyselou i když lehounce sladší chutí která ukáže při kousání velmi zajímavou příchuť.Opět se mě potvrdilo,... celý příspěvek >
Swing Xeleven 🍎, 2.11.2024
Díky za info p.Korzáre.Na netu je vysoce hodnocena.Jsem rád, že jste tyto recenze o kvalitě mohl potvrdit z vlastní zkušenosti. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Rubinette Rosso, 2.11.2024 Obsahuje fotku
Dnes na snídani první ochutnávka viz.snímky v balkonovém zátiší.Recenze nelhaly je opravdu vynikající s velkou stopou chuti coxovky ovšem vylepšen větší šťavnatostí a jemější chutí.Dužnina má stejnou barvu jako Cherry Cox's kterou jsem pěstoval.Mohu... celý příspěvek >
Swing Xeleven 🍎, 2.11.2024
Pěkná galerie krásného ovoce.Pokud si vzpomenete pane Korzáre dejte vědět až nastane konzumní zralost o chuťových a plodových vlastnostech odrůd Envy a Swing Xeleven.Vlastní produkce je něco úplně jiného než kupované a tudíž... celý příspěvek >
Pink Lady 🍎, 2.11.2024
Pink Lady je vynikající odrůda s jemnou originální chutí.Problém mám s plodností v poloskleníčku.Růst je silný a při neustálém letním řezu aby se vešla do vymezeného prostoru si vybírá daň na plodnosti.Přeroubuji málo vzrůstnými odrůdami.Naštěstí mám... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2024, 26.10.2024
Pokud ta reakce nebude obviňující na neschopnost ovocnáře viz první reakce, můžeme se pobavit o problematice.Nyní jste to vysvětlil normálně.To nešlo hned?A k čemu to nálepkování.Rád se poučím a bedlivě sleduju každé příspěvky o ovocnařině pokud mají... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2024, 26.10.2024
Tak jisťééé, neznalého ovocnáře a viníka již máme.Nyní nám rád vysvětlíte souvislost výskytu vlnatky krvavé s řezem stromů.Udržuji více jak 30 stromů stejným způsobem včetně letního řezu a vlnatka se nikde jinde nevyskytuje a větší řezné rány vždy... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika