Příspěvky uživatele - 163.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přihnojení jabloně, 22.3.2025
Před 2 roky jsem u p. Buzrly kupoval stromek jabloně, který mně zabalil do prázdného pytle od hnojiva Yaramila Complex 25 kg. Tak jsem si tohle hnojivo koupil, posypal celou zahradu a v loňském roce všechny stromky zcela nečekaně a znatelně velmi... celý příspěvek >
Ellipso UEB4702/1🍎, 13.3.2025 Obsahuje fotku
Některé novinky jabloní původem z Fytosu Plzeň prodává ekozahradnictvi.cz. Teď v sobotu jsem tam objednal Lyru, Ellipso a Orange Crisp a dnes mám stromky doma. Registrační číslo na jmenovkách je stejné jako u p.Waltera a ceny zde mají kupodivu... celý příspěvek >
Envy, 22.2.2025 Obsahuje fotku
Envy - Lídl, Brno (u Zvonařky)
Swing Xeleven 🍎, 22.2.2025 Obsahuje fotku
Envy - Lídl, Brno (u Zvonařky)
Swing Xeleven 🍎, 19.2.2025
Dnes jsem v Lídlu koupil na ochutnávku jablko Envy a chuť hodnotím jako mimořádnou a nelituji ceny 59,- Kč/kg. Měli tam perfektní čerstvé zboží v optimální konzumní zralosti, příchuť je lahodná, přiměřeně sladká s kyselinkami, velmi šťavnatá a... celý příspěvek >
PremA133 🍎, 20.12.2024 Obsahuje fotku
Zajímavý popis o šlechtění jabloní Vf genem (Malus floribunda 821) je v kapitole knihy Příběhy slavných odrůd od P.Chobotského. Přeji pěkné čtení
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika