|
Příspěvky uživatele - 248.204
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pozna prosim nekdo tuto pokojovou rostlinku?, 6.1.2020 ps - teď čtu, že Bouvardie by měla slabě vonět jako jasmín - tak to je další poznávací znak...
Jinak podmínky pěstování mají obě rostliny stejné. L. |  | Pozna prosim nekdo tuto pokojovou rostlinku?, 6.1.2020  Tak to vypadá, že má pravdu p.Walter . Poupata zblízka na té dnešní druhé fotce přesně odpovídají Bouvardii (viz foto), u Ixory podle fotek mají štíhlé šťopičky a podlouhlé úzké poupátko. A vzhledem k tomu, že na fotkách jsou Bouvardie i plnokvěté,... celý příspěvek > |  |
|  | Pozna prosim nekdo tuto pokojovou rostlinku?, 5.1.2020 Neznám ji, ale pátrala jsem na netu a připadá mi to jako Ixora (nikdy jsem o ní neslyšela). Píší o ní:
I v zimě teplotu nejméně 15°C, přímé světlo (ale v létě chránit před sluncem), zálivka v létě bohatá, v zimě mírná, potřebuje rosení. Protože... celý příspěvek > |  | Přeroubování starší jabloně, poraďte, 1.1.2020 Strom bych nechala, nepřeroubovávala. Možná by stačilo přihnojit, občas zalít a plody protrhat. Ono poslední léta velký strom, který poskytuje stín, je na zahradě k nezaplacení. Jakmile ho přeroubujete (=snížíte), přijdete o to. A letní jablka lze... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|