|
Příspěvky uživatele - 2.164
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 17.1.2025 Na rostlinách jsem ho měl, nestříkal jsem ničím. Identifikoval jsem ho podle vzhledu rostlin. I mikroskopicky dětským mikroskopem. Pak jsem rok jahodník nepěstoval, ale stejně se zase objevil v nové sadbě. Sadba byla koupená v nějaké jahodárně. Takže... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 15.1.2025  Já Ortus používám proti roztočíku jahodníkovému, v létě po sklizni. No, stačí to. A na jaře na jabloně. Na svilušky ve fázi zeleného/růžového poupěte. |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 9.1.2025 Ne, ne. To se omlouvám. Já jsem to pochopil tak, že neznáte účinky smáčedla. Smáčedlo rovná se nějaký postřik proti něčemu... A ony ty jahody z Egypta jsou fakt chemické. Vertimec už není moc účinný. Používám Ortus ze Slovenska. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 9.1.2025 No, neznám. A ani bych ho do jahod nepoužíval. Chemie se jahodníku chytá i bez smáčedla. Viz třeba teď jahody z Egypta. Minimálně týden plují po moři. Sice jsou při teplotě okolo nuly, ale nechte doma jahody do druhého dne, i v lednici... Ještě mě... celý příspěvek > |  | Kadeřavost broskvoní 2025, 9.1.2025 Já už jsem stříkal! Někdy hned na začátku ledna, jak mně dorazila ta akuwapka (viz Padlí, strupovitost...2025). Chtěl jsem ji vyzkoušet naostro. Spíš to byl takový opožděný podzimní postřik. Championem. Mám jen jeden stromek. Za pět minut bylo... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 9.1.2025  Objevil jsem na allegro zajímavé smáčedlo na bázi sulfonových kyselin a derivátů uhlovodíků. Čili je to tak trochu Jar. Ale schválený jako pomocná látka do postřiků. Objem 500 ml, dávkování 5 ml na 10 l. Cena 85,- Kč. No, nekupte to. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 8.1.2025 Jsou tam dva akumulátory. Ono to je drahé asi jen u nás... Obrázky u zboží jsou pravdivé. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 8.1.2025 Koukám, že se mé reakce správně nepřiřazují, ale to je teď celkem jedno. Chtěl jsem ještě doplnit, že když jsem wapku rozbalil, tak působila jako dětská hračka (=právě jsem vyhodil šest stovek), ale nakonec jsem byl příjemně překvapen. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 8.1.2025 Podobná. Na Allegro si vyberete. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 8.1.2025 V principu ano. |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 8.1.2025 https://allegro.cz/nabidka/akumulatorovy-tlakovy-cistic-vykonny-10000mah-200bar-2aku-1500w-15604960887
To je ona. Stála 662,- Kč. Poštovné zdarma. Mají jich tam hodně, v různých cenách.U nás by stála třeba třikrát tolik. Na pár stromů a záhonů... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 7.1.2025 Dobrý den,
založil jsem aktuálně staronové téma ochrany jádovin, a nejen jádrovin. Prostě ovoce, s přesahem i do zeleniny či brambor. Samozřejmě je na ochranu jádrovin ještě čas. Vloni mrazová jarní kalamita u mě v HK způsobila, že jsem skoro... celý příspěvek > |  | Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 5.1.2025 Mospilan, Signum třeba končí. Ale jejich účinné látky zatím ne. Necháme se překvapit. Budou nové registrace. |  | Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 5.1.2025 Ono to vypadá sebevražedně, ale není. Snažím se vše pěstovat jako pro dětskou výživu. A jde to i s chemií! Bez chemie se neobejdeme, otepluje se, objevují se noví škůdci a choroby. Původní domácí škůdci a chroby se teď činí ostošest. Teplo jim... celý příspěvek > |  | Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 3.1.2025 Zapomněl jsem informaci, že v únoru 2026 končí registrace úl. metribuzin. Vypadá to, že opravdu. Je součástí herbicidů hlavně do brambor, ale i do rajčat, mrkve, chřestu... Sencor, Keeper Liquid, Arcade... |  |
 |
|
|
|