Příspěvky uživatele - 2.164

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 30.11.2023
Už jsem to tady psal: nexles.com/cz. Je to rumunský eshop, přeložený do češtiny. Mají zajímavý sortiment, přípravky v malém balení, které jsou u nás jen pro profesionály ve velkém. Mospilan stále funguje i na obaleče. Já jsem po jiných insekticidech... celý příspěvek >
Prosím o radu - co je to za květinku?, 30.11.2023 Obsahuje fotku
Asi před měsícem jsem zlikvidoval přerostlé šeflery a dal do vody zakořenit 10 řízků. Zakořenilo 5, ostatní shnily. Do vody jsem přidal lžičku práškového stimulátoru růstu, nechtělo se mně klasicky řízkovat do zeminy. A povedlo se.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 29.11.2023
Teď jsem si vzpomněl, chtěl jsem ještě doplnit: Ten Mospilan je granulát, čili se s ním lépe pracuje. Při navažování nepráší, nelepí se na stěny sáčku, lžičku... atd. Ani jsem si toho při objednávání nevšiml, až při hýčkání došlých balení. U nás je... celý příspěvek >
Počasí, 29.11.2023
Docela bych byl rád za pořádný mráz, aby promrzla půda do hloubky. Všude mně rostou "plevelné brambory" ze zapomenutých hlíz. Dokonce i tam, kde jsem brambory nikdy nepěstoval (v kytkách). Asi mě tam někdy upadl klíček, nebo si tam psi schovávají... celý příspěvek >
Potřebuji tip na dobrou švestku, 28.11.2023
Také doporučuji Jofelu. Po dlouhé době kloudná švestka. Výborná, sladká a jde od pecky. Měl jsem Č. lepotici (chuť nic moc) a mám Presentu (také nic moc, drobná, chuťově divná, velmi pozdní). Pak jsem měl Stanley (sladká voda, hnije). Švestky kupujte... celý příspěvek >
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 17.11.2023
Kolikrát byl na podzim i mnohem vyšší. Přežije.  
Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 16.11.2023
Sázel jsem asi v půli října. Dnes jsem zjistil, že tu a tam začíná vylézat. Trošku jsem ho zkoumal, je krásně zakořeněný, zdravý.
Další diskuze:  16  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika