Příspěvky uživatele - 195.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dírka s mravenci v kmeni lípy, 27.3.2025 Obsahuje fotku
I Vám děkuji. Dostal jsem do díry 20 cm drátu, ale žádnou housenku jsem nenapíchl. Zkoušel jsem různé dráty s různě přihnutým koncem, ale dál to nešlo. Nevím, jestli si housenka nevykousala třeba boční chodbu nebo prudkou zatáčku. Jinak trus jsem pod... celý příspěvek >
Dírka s mravenci v kmeni lípy, 24.3.2025
Díky za radu. Zkusil jsem to, strčil jsem do dírky 15 cm drát, zalezl tam celý a ještě nebyl na konci. Přitom vylezlo asi 30 mravenců. Nevím, jestli to souvisí, ale od úrovně dírky začíná asi metr dlouhá prasklina kmene, která už převážně zarostla.... celý příspěvek >
Dírka s mravenci v kmeni lípy, 20.3.2025 Obsahuje fotku
Dobrý den, před třemi lety jsem nechal zasadit lípu srdčitou s OK 17. Na podzim jsem objevil v kmeni malou dírku (v průměru asi 1 cm), pod kterou byla na zemi hromada vajíček. Teď jsem zjistil, že je obydlená mravenci. Je potřeba dírku nějak ošetřit... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 20.4.2017
Chtěl jsem se zeptat. Doposavaď jsem nepoužil žádný postřik. Nyní se vyskytl na meruňce moniliový úžeh. Poraďtě prosím má cenu ještě teď zbylé nepostižené části stromu něčím postříkat?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika