Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Špičaté zelí, 14.10.2024
Waltře, to zelí je skvělá práce, ale postřikem slivovicí pácháš nedozírné národohospodářské škody. Já jedu Alpu. Jo, a mně ten poslední Murdoc taky prasknul. Dynamic je zatím v pořádku, ale to není nic divného, když byl v červenci vysetý do... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 13.10.2024
No, není to nic na výstavu, ale vzhledem k tomu, že ty papriky jsou ponechány napospas "podhorskému" počasí a škůdcům, je to slušné. A jsou to většinou teplomilné papriky. Na rostlinách jich tam ještě mám nejmíň 10 kousků. A zhruba stejný počet na... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 13.10.2024 Obsahuje fotku
Tak abych přispěl do mlýna, tady je snímek mé včerejší sklizně ze zahrady. Celková váha 467 gramů. Žádní krasavci, různé odrůdy (Big Red, Slovanus). Letos mám papriky jak na balkónech, tak na zahradě. Po 10 rostlinách. Stačí pohodlně pokrýt mou... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 9.10.2024
Není problém. Jen na vás potřebuju nějaké spojení. Milan HP
Záhony po zelenině ležící ladem, 8.10.2024
Hlavně abys byl v pořádku. Pokud budeš, se zahradou si poradíš. A já pevně věřím, že budeš. Milan
Záhony po zelenině ležící ladem, 5.10.2024
Držím palce, aby Ti to dobře dopadlo. Abys byl zas jako rybička. Ale v těch otvorech pro zeleninu jsi tou bílou netkankou navrch vytvořil dobré podmínky i pro zimní růst plevele. Ten sice asi netkanku nedokáže moc nadzvednout, ale bude se plazit... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 4.10.2024
Jsem taky materialista, ale k tomu ještě hokus-pokusák. Milan HP
Špičaté zelí, 4.10.2024
Dám vědět. Ale dneska jsem tam byl a mrknul na ně. Už dělají hlavy. Jasně, pokud udeří mrazy, je s nimi ámen. Ale mám je pod netkankou a nejsem v mrazové kotlině, spíš naopak. A je to rané zelí. Když bude MP hodná, můžou mít klidně ještě měsíc času.... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 3.10.2024
Parádní celer. Albín? Milan HP
Rajčata 2024, 3.10.2024
No, rostliny jsou jasně kaput, ale jsou plody všechny postižené? Pokud by to byla odolná odrůda, určitě by se jich našlo spoustu zdravých. Co je to za odrůdu? Milan HP
Špičaté zelí, 3.10.2024
Už jsem dlouho ty své Dynamiky neviděl, tak ani nevím. Naposledy - tedy asi před týdnem - už se kroutily do hlaviček. No, vody teď mají dost. Pro růst jim stačí 5°C, tedy půda, tak doufám, že dorostou do konzumna. Po molicích ani vidu ani slechu, ale... celý příspěvek >
Malé bulvy celeru, 1.10.2024 Obsahuje fotku
Stejný postup letos vedl k výsledkům na fotce. Tedy v podstatě stejným. Není to tedy výsledek začátečnického štěstí, ale ten postup funguje slušně. V podmínkách tam nahoře lze tuhle velikost považovat za úspěch. A to si myslím, že loni byl o fous... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 29.9.2024
Proti gustu žádný disputát. Milan HP
Rajčata 2024, 29.9.2024
Ano, byla to srandovní doba. Ale tenkrát jsem se, ještě jako teenager, naučil se snažit prodloužit sezónu vlastní zeleniny co nejvíc. A co se v mládí naučíš, ve stáří těžko opouštíš. U mne se to vlastně týká i jiných druhů zeleniny než jen... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 28.9.2024
A zkusil jste je nechat dozrát a pak dát třeba do salátu? Jsou mnohem chutnější než ta laciná koupená, mají totiž všechny geny rajčatové chuti. Jasně, pokud jste maximalista, můžete si koupit ta drahá skleníková cherry. Jsou opravdu chutnější. Já... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika