|
Příspěvky uživatele - 158.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Předpěstování košťálovin, 2.3.2025  Vejtaha. Takové krásné sazenice jsem ještě neměl. Vlevo vepředu zelí pylon, za ním kedlubny, vpravo květák a za ním celer. Hlavně zelí je pěkně silné košaté a nevytahle. |  | Vada na kmeni jabloně, 25.2.2025  Ahoj, prosím o radu. Na kmeni a větvi se objevila loni nějaká nemoc kůry. A teď co s tím, mám v plánu to ořezat do zdravého, to bude půl obvodu, vydesinfikovat octem a zatrit balzámem s přidanou mědi, nebo co by jste doporučili? Děkuji. |  |
|  | Papriky 2025, 16.2.2025  Tak papriky prepikyrovane, zelí a kedlubny také, ještě mne čeká celer, v březnu rajčata a netuším, jestli bude taková zima, kamnto vše dám. |  | Čištění řetězové pily, 13.2.2025 Ještě vám poradím ohledně odmaštění řetězu. Táta dělal léta v lese a řetězy skladoval v plechovce ponořené v oleji. Aby čepy byly promazané. A nebyl sám. To jen taková malá technická. |  | Kdo by mohl doporučit herní platformu pro rekreaci, nutně ji potřebuji, 10.2.2025 Sám se ptám, sám si odpovím. Trapný, že to až nejde zastavit. |  | Papriky 2025, 9.2.2025 Já mám s klíčivosti největší problém s kubistou a Amy, oboje čerstvé semena. Zajímavé. |  | Papriky 2025, 8.2.2025 Ahoj, jen se podělím o zkušenost. Po letech předpěstování paprik ve vysevnim substrátu, kdy nebyl jedinny problém, jsem si řekl že to zkusím s perlitem. Největší chyba. Polovina paprik má helmicky, hodně je divně zkroucenych, druhá půlka ani... celý příspěvek > |  | Jak jste te na tom s korozí u vašich sekaček, 29.1.2025 Já vím, mimo téma, ale já mám plastovou, oranžovou už asi 20 let, nijak necistim a neřeším, stále kvoka. To odejde dřív motor Tecumseh. Ale je to obyč bez pojezdu. Vzhledem k zacházení a bydlišti v boudě i na mrazu se divím že jsem ji ještě... celý příspěvek > |  | Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 22.1.2025 Velice sofistikované pane, to jsem teda asi bordelar. |  | Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 21.1.2025 Si že mne děláte srandu? Tam jsem se toho teda moc nedozvěděl, pokud to bylo na mně 🫣. Takové základy, to se předpokládá že to zname, že jo. |  |
|  | Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 20.1.2025 Chápu. Ale sazenice měly ve finále asi 30cm, přesto ten 9cm kelímek prorostlý prostě nebyl. |  | Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 20.1.2025 Já loni poprvé použil kelímky od pulkilovych jogurtu s úmyslem mít co největší kořenový systém, ale ani zdaleka mebyly kořeny prorostlé celým substrátem, něco dělám asi špatně. tak uvažuji o menších s tím že se mi na okno vejde víc a zároveň to... celý příspěvek > |  | Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 20.1.2025 Také se připojím. Na začátku března vyseju řádek salátu Dubáček, římský salát na sazenice, karotky, ředkvičky, no někdy i koncem února. Mrazík tomu nevadí, vždy to vyleze, na salát se těšíme obzvláště. Dále ve skleníku predpestovavam v truhlíku i... celý příspěvek > |  | Papriky 2025, 12.1.2025 Děkuji všem za reakcí, ano,také jsem trochu studoval na netu a hledal příspěvky, ale přesto to zkusím, za to nic nedám. Samozřejmě dám vědět. Vloni jsem nerouboval a pohořel jsem s okurkami. Radši naroubuji než abych půdu ve skleníku proléval nějakou... celý příspěvek > |  | Papriky 2025, 11.1.2025 Ahoj, ta tykev, to je podnož pro roubování okurek, melounů. Jíst se asi ani nedá, netuším. Říká se že u nás nejde dopěstovat, přesto to chci zkusit, třeba se povede. Semo říká že nelze, a nevím proč a nějak se mi to nezdá. Prý ne u nás, proto chci... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|