Příspěvky uživatele - 113.180

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2025, 16.2.2025 Obsahuje fotku
Za oknem mně pomalu rostou ty micro Dwarfy. Zatím je nechám tak, jak jsou. Pochybuji ale, že pro všechny (myslím tím od každého jednu rostlinu)  budu mít na balkoně místo. Rušit začnu při prvním přesazování. Zatím sháním vhodné nádoby-... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 3.2.2025 Obsahuje fotku
Moje rajčatová zahrádka za oknem.            Vladimír
Rajčata 2025, 2.2.2025
Plast, tvar spíše jako hrnec bez uší, velikost 40 cm průměr, 40 cm výška (můj odhad). Něco podobného jako nádoba ve které se prodávají vzrostlé stromy. Přece si nedám na balkon takovou velkou potvoru. Bajaja roste spíš do šířky než do výšky.... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 1.2.2025
Říkat můžeš tam u vás. Ale psát bys neměl.            Vladimír
Rajčata 2025, 31.1.2025 Obsahuje fotku
Bajaja není stavěný na pěstování v květináči.            Vladimír
Rajčata 2025, 30.1.2025
Všechnu tu havěť jste si přinesl v zemině ze zahrady. Pochopitelně se jí to na tom teplém balkoně líbilo, pěkně se tam namnožily. Chce to zeminu propařit v mikrovlnce o potom dát na 24 hodin do mrazáku. Taky jsem míval molice na sazenicích a pak jsem... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 30.1.2025
V 5 l nádobě jistě nebude prosperovat. Potřebuje podstatně větší nádobu a potom vytvoří i nějakých těch pět set plodů. To upozornění má Moravoseed na svém webu. Viděl jsem také Bajaju ve velké nádobě při Polním dnu v Lednici, nádoba měla průměr cca... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 30.1.2025 Obsahuje fotku
Na zemi ty micro trpaslíky mít nebudu. Budou na venkovním parapetu okna na balkoně, případně mám na balkóně takový stůl s deskou 50 x 180 cm. Dnes jsem si prohlížel ty trpaslíky, jejichž semena jsem dostal od Evy T. Zaujal mně trpaslík Seven Gnomes... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 29.1.2025
Dnes mně konečně vyklíčily dvě zbývající odrůdy těch českých balkónových (Vilma, Aztek). Spolu s dříve vyklíčenými (GG´S Glory, PA´S Pride, Venus a Bajaja) mám nyní šest tzv micro Dwarfs. Až povyrostou tak od každé odrůdy dám dvě sazenice do jednoho... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 24.1.2025
Obdivuji tvoji manželku.            Vladimír
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika