Příspěvky uživatele - 236.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc třešně, 14:00
Knížecí rada. Natírá se kmen.
Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025
A draslík jim dodá škrobu. Škrob žádný draslík neobsahuje.
Jak ostříhat tuto třešeň, 17.3.2025
Prvotní chyba byla způsobená před rokem, kdy jste zapomněl prvést řez po výsadbě.
Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 16.3.2025
Pravokořená Vackova? Tu měl snad jen pan Vacek.
Lipnická švestka, 13.3.2025
Lipnická je statečný strom, ale kvůli plodům se pěstovat nedá. Ty jsou velikosti třešní a úrody mimořádně slabé. Nikdy více.
Co děláte na jaře s ostříhanou okrasnou trávou?, 4.3.2025
Turbínovou drtičku Bosch AXT 25 TC to ucpalo... Nějká myšlenka, rada? Díky Mám stejnou drtičku a poštěpkuji s ní všechno. Je pravda, že některé měkké materiály mají tendenci ucpat řezací turbínu. Řešením je střídat drcení trávy s dřevním odpaduem... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 18.2.2025
Jestli stejnou gumu nasadí různý pneuservis je to asi jedno. Ovšem endoprotéz je víc druhů a různé ortopedie nemusejí používat stejné.(mohou se lišit třeba hmotností. Není dobré mít v každé noze jinou. Koleno je sice originál, ale když kloub... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 18.2.2025
když jsem v Úrazovce řekl, že jdu v říjnu na pravé koleno do Surgalu, tak mně ten dubnový termín škrtl s tím, že si mám jít i na druhé koleno do Surgalu. Vyšetřil si jeden termín pro nějakého kamaráda. Umí to a já jsem mu nahrál. Když si u... celý příspěvek >
Vylepšení a nové funkce pro vás, 17.2.2025
Proč se pan Buzrla hněvá? Lepší propagaci si přát nemohl. A ještě účinnější reklamou je tato prosba. Jestli na příspěvek všichni zapomněli, teď si ho určitě najdou.
Čištění řetězové pily, 13.2.2025
Ad 116.171: A co když druhý den po té proceduře zjistíte, že potřebujete něco uříznout?
Otvory v trávníku a světle šedý trus, 10.2.2025
Není lepší se nejdřív zeptat a potom sypat?
Kdo by mohl doporučit herní platformu pro rekreaci, nutně ji potřebuji, 10.2.2025
Už ta reklama, co vyskočí a překryje text stránky je hodně, hodně otravná.
Výstava Berlín 5.6.7.február 2025🍎🍏, 8.2.2025
Návštěvnost fotek je jedna věc. Ta druhá : Novinek hodně, ale o tom, co tady většina lidí skutečně pěstuje, není diskuze žádná.
Jak na travu v travniku?, 8.2.2025
Jasně. Konec zoufání. Vrstva zeminy, vrstva písku, vrstva Bofixu. Dokonalý trávník.
Lory Inogo 🍏, 7.2.2025
Dozrávání 10 dní po Goldenu bude pro většinu pěstitelů v Česku, tak jako kolem Berlína, asi problém. Jak si vysvětlit deklarovanou toleranci k mšicím? Tolerance je stav, kdy choroba či škůdce rostlinu napadá, ale na rostlině a hlavně na jejich... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika