|
Nemoc třešně, 14:00 Knížecí rada. Natírá se kmen. |
 |
Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025 A draslík jim dodá škrobu.
Škrob žádný draslík neobsahuje. |
 |
|
 |
Jak ostříhat tuto třešeň, 17.3.2025 Prvotní chyba byla způsobená před rokem, kdy jste zapomněl prvést řez po výsadbě. |
 |
Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 16.3.2025 Pravokořená Vackova? Tu měl snad jen pan Vacek. |
 |
Lipnická švestka, 13.3.2025 Lipnická je statečný strom, ale kvůli plodům se pěstovat nedá. Ty jsou velikosti třešní a úrody mimořádně slabé. Nikdy více. |
 |
Co děláte na jaře s ostříhanou okrasnou trávou?, 4.3.2025 Turbínovou drtičku Bosch AXT 25 TC to ucpalo... Nějká myšlenka, rada? Díky
Mám stejnou drtičku a poštěpkuji s ní všechno. Je pravda, že některé měkké materiály mají tendenci ucpat řezací turbínu. Řešením je střídat drcení trávy s dřevním odpaduem... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2025, 18.2.2025 Jestli stejnou gumu nasadí různý pneuservis je to asi jedno.
Ovšem endoprotéz je víc druhů a různé ortopedie nemusejí používat stejné.(mohou se lišit třeba hmotností. Není dobré mít v každé noze jinou.
Koleno je sice originál, ale když kloub... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2025, 18.2.2025 když jsem v Úrazovce řekl, že jdu v říjnu na pravé koleno do Surgalu, tak mně ten dubnový termín škrtl s tím, že si mám jít i na druhé koleno do Surgalu. Vyšetřil si jeden termín pro nějakého kamaráda. Umí to a já jsem mu nahrál.
Když si u... celý příspěvek > |
 |
Vylepšení a nové funkce pro vás, 17.2.2025 Proč se pan Buzrla hněvá? Lepší propagaci si přát nemohl.
A ještě účinnější reklamou je tato prosba. Jestli na příspěvek všichni zapomněli, teď si ho určitě najdou. |
 |
Čištění řetězové pily, 13.2.2025 Ad 116.171: A co když druhý den po té proceduře zjistíte, že potřebujete něco uříznout? |
 |
|
 |
Otvory v trávníku a světle šedý trus, 10.2.2025 Není lepší se nejdřív zeptat a potom sypat? |
 |
Kdo by mohl doporučit herní platformu pro rekreaci, nutně ji potřebuji, 10.2.2025 Už ta reklama, co vyskočí a překryje text stránky je hodně, hodně otravná. |
 |
Výstava Berlín 5.6.7.február 2025🍎🍏, 8.2.2025 Návštěvnost fotek je jedna věc. Ta druhá :
Novinek hodně, ale o tom, co tady většina lidí skutečně pěstuje, není diskuze žádná. |
 |
Jak na travu v travniku?, 8.2.2025 Jasně. Konec zoufání. Vrstva zeminy, vrstva písku, vrstva Bofixu. Dokonalý trávník. |
 |
Lory Inogo 🍏, 7.2.2025 Dozrávání 10 dní po Goldenu bude pro většinu pěstitelů v Česku, tak jako kolem Berlína, asi problém.
Jak si vysvětlit deklarovanou toleranci k mšicím? Tolerance je stav, kdy choroba či škůdce rostlinu napadá, ale na rostlině a hlavně na jejich... celý příspěvek > |
 |