Příspěvky uživatele - 200.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 28.3.2024
Když nevymrzne kvete opravdu skvostně. Další "bonus" je ten, že je široko daleko první strom co kvete ale často pak i zmrzne.🙈 Soused má včelstva asi 100 m daleko, med mám se slevou ale asi ne kvůli Pinkcotu.😆 Congat je kupovaný... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 28.3.2024 Obsahuje fotku
Pinkcot zaplodil, ale je např. bezkonkurenčni v tom jak vymrzá v pupenech, což už se tady x krát probíralo. Zkouším si na něm očkování, jinak by byl už v pánu. Marek.
Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 28.3.2024 Obsahuje fotku
U nás u Poděbrad bylo minimum -1,5 st. Plůdek Congatu, který je zasažený v květináči kupodivu přežil. Na další fotce je Pinkcot, který si po první mrazové probírce nakonec vedl lépe než jsem si myslel, a to díky dlouhé periodě kvetení (od 4.3.),... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 19.3.2024 Obsahuje fotku
V reálu jsou ty blizny o dost zelenější. Ještě foto neodolného Pinkcotu.
Nicméně i v těch hnědých zdánlivě mrtvých květech Vehardy se občas zazelená pestík (cca 20 procent). Veharda byla již lehce v odkvětu proto si zaslouží obdiv. Leskora dopadla na výbornou. Předevčírem jsem do květů šplíchl Champion. Nejhůř... celý příspěvek >
Nejsou ale květy jako květy, k porovnání dávám sežehnutou Vehardu a o něco později kvetoucí Leskoru.
Ano pane Waltere Polabí téměř -5 st., celou noc jasno 🙈
Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 18.3.2024
Vaše poslední fotka pane Waltere s letící včelou jen potvrzuje to co jsem o vašem focení již napsal. Po včerejšim mrazu -3,5 st. a po ošetření Championem který byl aplikován na poslední chvíli, jisté poškozeni Pinkcotu, podobně nakvetená Veharda bez... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 12.3.2024 Obsahuje fotku
Takhle mě dát dohromady s nejlepším fotografem meruněk a broskví panem Walterem je pro mě čest. Ten můj Koolgat má lehce narůžovělé květy (z fotky to moc poznat nejde) podobně jako Pinkcot, a už jako 4 lety začíná vytvářet širokou rozložitou... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 6.3.2024 Obsahuje fotku
..
Ještě jednou si dovolím ukázat jak si u mě právě vedou meruňky. Trochu jsem zklamaný raně kvetoucí Vehardy, ale je na chráněném místě a loni v odkvětu zvládla docela silný mráz, ve finále si nevedla až zas tak špatně třeba oproti pozdně kvetoucímu... celý příspěvek >
Pomalu o 3 týdny dřív než loni.
Meruňky 2024, 25.2.2024 Obsahuje fotku
A velikost poupat rovná se i velikost plodů, alespoň u těchto 4 odrůd. Ještě jsem vyfotil Lealu, ta mi loni kvetla stejně pozdě jako Koolgat.
Meruňky 2024, 24.2.2024 Obsahuje fotku
Tě to snad bude správně.🙂
Meruňky 2024, 24.2.2024 Obsahuje fotku
Pinkcot Veharda
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika