|
Příspěvky uživatele - 210.156
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 12.10.2023 Jestli to bylo na mne, ano, je cas, pockam. Diky.MilosK. |  | Rajčata 2023, 26.9.2023 jiz jsem zde psal, milkebzavinacatlas.cz
MilosK. |  |
|  | Rajčata 2023, 25.9.2023 A ja bych vam mohl na oplatku poslat semena nejsladsich paprik co jsem kdy jedl. Uz nekolik sezon zkousim najit tuto odrudu od semenarskych vyrobcu, z duvodu, ze semena mam odebrane z plodu od kamarada, tedy uz musi byt nejak kdo vi s cim zkrizene,... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 25.9.2023 Dobre, a doporucil by jste mi nejakou odrudu, o ktere si myslite ze je dobra a ma co nejmene semen? Dekuji. |  | Rajčata 2023, 22.9.2023 Dekuji ti, budu netrpelive cekat. ne ze by mi semena vadily, ale syn ma crohnovu chorobu a nesmi semena ani slupky, ale rajcata ma rad, tak by to hodne pomohlo. Budu cekat. |  | Rajčata 2023, 21.9.2023 ahoj Vladimire, bezsemenna rajcata jsem tu shanel nedavno. V clanku pises ze bys jih par poslal dal, mohl bys mne, prosim, kotaktovat na emailu milkebzavinacatlas.cz? Ja je chtel kopit v USA, ale je tam problem, maly ze poslou jan nad 100 dolaru,... celý příspěvek > |  | Maliny, 15.9.2023 Aaa, to kdybych vedel, az pujdu na zahradku, proberu se kvetniky, na nem by to melo byt, matne vzpominam, ze je to Zlata kralovna, Golden Queen, jisty si nejsem, kdyz to pujde, upresnim. Bujne se mnozi, vyska asi 160-180cm. MilosK. |  | Rajčata 2023, 12.9.2023 Pane Petre, nekde jsem semena i videl k zakoupeni, mne se do ruky dostala sazenice a nechal jsem si semena. Kazdorocne mam par rostlin, bohuzel je ale dost pozdni, to se clovek naceka. Goldkrone jsem jeste nepestoval, ale poridim ho a zkusim, diky za... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 29.8.2023 Ahoj, ja mam ted, jak se ochladilo a prsi a prsi, problemy take s praskanim rajcat, praskaji dokonce i odolne jako spencer. Velka, mala, vsechny krome Green Tiger. Plisen zatim neni, ale praskli snad vsechny co uz meli cervenou barvu aspon trochu,... celý příspěvek > |  | Mléko namísto zkysnutí zhořklo - co se stalo?, 28.8.2023 Presne jak pise pani Lida, nepasterizovane mleko v marketu nekoupite. i Cesrtve mleko v plastu za 45,- je pasterizovane. Nepasterizovane zkysne vzdy. |  |
|  | Borůvky chřadnou, 11.8.2023 no t*l :))) |  | Borůvky chřadnou, 10.8.2023 ano, chybi ji hlavne uhnile koreny, ze |  | Borůvky chřadnou, 10.8.2023 Ano, mam neodolatelnou potrebu, a nejsem bio, ale nemam rad postriky, resp. se jim vyhybam sec to jde, casto nejde. Rad jste dostala dost ale nejak vam to proste nestaci. Samozrejme si delejte co chcete, ale necekejte, ze problem se vyresi dva dny po... celý příspěvek > |  | Borůvky chřadnou, 9.8.2023 Tak ja uz fakt nevim, resite neustale ph, pritom mate dle vas zasazeno v substratu a raseline pro boruvky, tedy ph je v pohode. navic neustale lejete nejaka hnojiva. Tech vasich boruvek bych se ani nedotkl, ty musi byt pekne chemizovane. Vam se... celý příspěvek > |  | Borůvky chřadnou, 8.8.2023 ...Žluté listí jen tak náhle nezezelená, nové výhony nevyraší. Nyní budete muset počkat do dalšího roku, zda se váš zásah do podzimu a pak na jaře projeví...
...a co jsem rikal jinyho. |  |
 |
|
|
|