|
Příspěvky uživatele - 210.156
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky 2024, 17.1.2024 Jo, a pred 14.ti dny vyseta Poupila, sladka mini papricka, bude z ni pokojovka, ta bude na parapetu doma.
MK: |  | Papriky 2024, 17.1.2024 Ja dnes vyseto: Monanta, Afrodita, Rubinova, Lydia, Hamik, Tongua, a marketove z plodu cervena dlouha uzka z Turecka, moc dobra a sladka (Corno rosso?). Vyrazena Parade - prilis tenke steny, Ornela - trpela u mne na suchou hnilobu, Mejka - sice... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2024, 16.1.2024 Angelle
MK |  | Pěstování ozimé zeleniny, 5.1.2024 Ja jsem dnes sklidil zbyvajici kvetaky, hlavy kolem 10cm, nez mi je znici ohlasene mrazy. A take jsem vysel kvetak, kapustu a zeli pro predpestovani. Vse pujde do skleniku pocatkem brezna, pokud pocasi dovoli. Redkvicky tamtez vysete v listopadu uz... celý příspěvek > |  | Špičaté zelí, 4.1.2024 Ja bych tak nejak rekl, ze by prece semenarske firmy neprodavali neco, co za to nestoji a neni vyzkousene. Navic si nemyslim po tvych zkusenostech ze bys nekde udelal chybu.No taky jsem o nem premyslel, ale vyhralo Express, uz nebudu. Dam vedet jak... celý příspěvek > |  | Špičaté zelí, 3.1.2024 Tak vidis, nakonec si mne predbehl . Ja jeste cekam na semena z Alegra, prepokladam ze o vukendu kostaloviny a celer vyseju.
MK |  | Pěstování ozimé zeleniny, 19.12.2023 teda, pane Walter, prosel jsem si ted tema Predpestovani kostalovin, a musim rict, ze opravdu nejsem ten pravy, koho se ptat co pestuji. mate to kouzelne a krasne. Tim jsem take zjistil, ze nejsem prvni, koho napadlo pestovat kostaloviny brzo ve... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 18.12.2023 nynejsi slunecne dny tomu pomuzou, mam totiz nespravne orientovany sklenik delsi stranou na jih, zas to trochu vyrovna tu mrazovou kotlinu. Teplomer s datalogem bohuzel nemam, asi bych mel take neco poridit. Kdyz sviti, je tam teplo, pocitove, i kdyz... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 18.12.2023 prave ze nedaval asi tri roky, nu asi to pocka, nic se nedeje. naposledy jsem daval kdyz mi sklenik, potazmo papriky v nem zamorili msice, od te doby pod kontrolou a bez postriku. |  | Pěstování ozimé zeleniny, 18.12.2023 No, ja kostaloviny nikdy nepestoval, zaprve nemam misto, a zadruhe vzdy je problem se skudci, chemii pouzivat nechci, mozna pouziju trik se zaclonou jak se zde psalo. Nejsem sobestacny, jen se tim bavim, hlavne rajcata a ve skleniku par paprik,... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování ozimé zeleniny, 18.12.2023 Vypada to zatim, ze rostou. 24.11. zadne naznaky ruzice a to uz padal snih, ted po mrazech ruzice velikosti tenisaku. Vsak se uvidi, o nic nejde, Zkusim si jeste vysit v lednu, abych v breznu mohl zasadit do skleniku, a verim, ze v kvetnu sklidim... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 30.11.2023 Vladimire, prisli ti ode mne ty seminka, nebo se to ztratilo? Zakoupil jsem dnes zarovku smart kde jde nastavit teplotu svetla mezi 2700 - 6500, 9w, 1000 lumenu, uz mam pripraven reflektor, bude to na sazenicky hned po vykliceni. je mi lito jim sviti... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 31.10.2023 Dusikate vapno pouzivam jedno za 2-3 roky. Nerad strikam cokoli chemii, natoz ve skleniku, kde se to aspon castecne neomyje destem. Melo by to zlikvidovat skudce prezimujici v pude, tedy pro mne msice a svilusky. Myslim ze to funguje, pak sezonu nebo... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 31.10.2023 ano, to nebude problem az budou mrazy pres to neco prehodit. S neuspechem pocitam, za zkousku nic nedam. Jen holt nezryju cely sklenik, to ale nevadi. Chtel jsem na jare dat dusikate vapno, kvuli skudcum, nedelam to kazdy rok, ale to se vse uvidi.... celý příspěvek > |  | Dozrleli jablone 🍎, 12.10.2023 To je velka parada. Mam dotaz, nejsou trochu preplozene, mate takto urodu kazdy rok? Dekuji. Milosk. |  |
 |
|
|
|