|
Příspěvky uživatele - 210.156
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Borůvky chřadnou, 8.8.2023 Vsak se podivejte, madam, 13, resp. 12 a tri ctvrte stran diskuze se resi jak zmerit pH a jak to nutne chcete ale strcit do toho korunu, to uz jako ne. Mate to rozbite, asi uz to prestava byt prinosne pro ostatni.
..."komu není rady, tomu není... celý příspěvek > |  | Borůvky chřadnou, 4.8.2023 Tak to vypada, ze slecna Vladka chce zahltit zdejsi forum. A ted se naveze do mne, ze chce poradit a ja nic, ale ja se nechytim do pasti a budu to ignorovat. Takze Vladko, je to rozbity, pockej co to udela napresrok. A nehnojit. nicim. |  |
|  | Rajčata 2023, 30.5.2023 ano, je treba se poucit, priste uz budu pestovat jen jako 2.66. |  | Choroba paprik, tož nebyl to mravenec= /, 23.5.2023 No mne asi hrabne, ja to mam taky... nechce se mi davat chemii do skleniku, musim vymyslet neco jineho- Premyslim Clonostachys a poradne prolit, nebo Polyversum. Oboje jsou houby. Letos asi nebude uroda. a to jsem se o sklenik tak pekne staral, v... celý příspěvek > |  | Červené listy na konci větví, 11.5.2023 asi si delate srandu, mne to prijde normalni, zelenou chyti pozdeji. Tohle delaji hlavne merunky. |  | Rajčata 2023, 11.5.2023 spencer jsou vyborne. Dotaz, nemate nekdo navic jednu dve sazenice biftekoveho rajcete, Zbiroh, rokycansko, berounsko... Dekuji. MilosK.
milkeb zavinac atlas.cz |  | Cibule ze semínek, 4.5.2023 Nekdy koncem brezna (nebo driv) jsem vysil cibuli do hloubky asi 2cm, neproschla, a doted nevylezla. Jsem z toho trochu nervozni. Mam vysit znova, nebo jeste pockat? ano, byly mrazy az -10 k ranu, tech par noci, ale na sacku pisou seti i v unoru. tak... celý příspěvek > |  | Broskve 2023, 25.4.2023 ja uz taky vim, jak jsem dopadl. -10 pred 14ti dny redhaven neprezil, mozna jedno poupe. Ale misto aby uz vykvetly, tak usychaji. Holt letos nic.
MilosK. |  | Mráz ve vegetačním období, 5.4.2023 u nas rano -6. Pomohlo by, protoze korunku broskve mam zatim malou, prikryt netkanou a na kmenu ji privazat? Jako by zavrit do pytle? Podle mne ne, bez vytapeni, ale treba mate nekdo zkusenost. |  | Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 29.3.2023  3 |  |
|  | Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 29.3.2023  2 |  | Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 29.3.2023  Ahoj, tak jsem si pohral a prelozil (urcite ne spravne, nekamenujte mne) tabulku KRITICKÉ JARNÍ TEPLOTY PRO FÁZE VÝVOJE PLODŮ STROMU u ovocnych druhu vc. prevodu teplot z °F na °C. Zdroj z USA. |  | Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 15.3.2023 Z neznackovych retezu, uzu s klidem doporucit Hecht, za ty penize fakt bomba. Pouzivam na HQ236.
MilosK. |  | Jaké zahradní nůžky?, 2.3.2023 Ano, muzu potvrdit, Extol Premium, cena kolem 180, kam se hrabe Fiskars do litru.
MilosK |  | Papriky - kdy jsou zralé?, 24.2.2023 ahoj, dekuju za nabidku, ale uz je asi pozde, navic uz ani nebudou kam dat. Venku se u mne pestovat nedari (nebo to neumim) mam zahradku v udoli u potoka, v podstate chladova kotlina, drzi se i mlha kdyz je jejich obdobi, a ve skleniku uz letos... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|