|
Příspěvky uživatele - 248.204
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak na jarní výsadbu ovocných stromů: Kdy a jak správně odstupovat?, 14:49 Kromě broskvoní, které se nejlépe ujímají zjara na při rašení, je lepší výsadba podzimní (15.10. až zámraz), protože stromky během zimy zakoření a zjara už věnují energii růstu.
Vzdálenosti výsadby záleží hlavně na typech použitých podnoží a... celý příspěvek > |  | Střih meruňky, 11.3.2025 Ony už teď jsou ty horní větvičky silnější, než spodní, pokud dobře koukám. Lída |  |
|  | Střih meruňky, 11.3.2025 Ty větvičky jsou dost slabé, potřebují zesílit. A když necháte obě patra, tak zesílí hlavně to horní. Vždycky se říkalo, že spodní patro má začít plodit, než se založí druhé.
Podle mne by takovéhle stromky měli prodávat akorát tak ve... celý příspěvek > |  | Střih meruňky, 11.3.2025 Kdyby byla moje, tak nechám spodní patro, horní uříznu a z bočního výhonu na kmínku založím nový terminál. A pak doostříhat.
Nebo na vyšší kmínek nechat horní a zlikvidovat spodní patro. Lída
. |  | Zimostráz - k likvidaci nebo k oživení?, 11.3.2025 SPCH, u mne to vůbec nepomohlo, zůstal akorát takový paskvil, šel pak stejně pryč. Jen jsem ztratila čas, co už mohl růst nový. Lída |  | Řez špičáku, 11.3.2025 Ano,,napsal jste to dobře, ale hrozně složitě To co napsal p. MilosK je naprosto stejné... Lída |  | Nevzešel česnek, 10.3.2025 V chatce byla v PETkách zmrzlá voda, kočkám mrzlo žrádlo... (HK) Lída |  | Zimostráz - k likvidaci nebo k oživení?, 9.3.2025 Osobně bych ho zlikvidovala, pokud tam zatím zavíječe nemáte, tak ho stejně můžete co nejdřív čekat a "oživování" bych v případě na fotce vzdala. Raději bych zasadila plot nový třeba z nějakého brslenu (existují i druhy velmi podobné buxusu) nebo... celý příspěvek > |  | Poradí mi někdo?, 9.3.2025 Zkuste prosí dát nějaké foto pro lepší představu (pokud budete dávat víc fotek najednou, musíte být přihlášená, jako host to jde jen po jedné). Lída |  | Jak moc řezat ostružiny, 6.3.2025 Také zdravím! Máte pěkný porost, to já mám tak třetinové. Holt se zahrádka nedá nafouknout... Ale na jídlo nebo případné zavaření (rosol, kompot, mrazák) to stačí. Chtěla jsem také dát starší fotky, ale nějak jsem ji nemohla najít . ... celý příspěvek > |  |
|  | Jak moc řezat ostružiny, 6.3.2025 Loňské výhony, které již plodily, odstraníte až u země, znovu neplodí. Výhony, které vyrostly loni, zakrátíte na přijatelnou délku - u mne jsou přichycené k takové opoře a přehozené přes ni, takže odstraňuji jen zaschlé konce. Pokud mají boční, tak... celý příspěvek > |  | Bougainvillea v zimě, 5.3.2025 Asi bych počkala, jestli někde vyrazí. Lída |  | Jaký strom do 5-6 metru vysky, 4.3.2025 Podívejte se na dřín japonský nebo hloh obecný Paul's Scarlet, oba dorůstají cca 5m. Lída |  | Co děláte na jaře s ostříhanou okrasnou trávou?, 4.3.2025 Já ji normálně dávám do kompostu, jen ji rozstříhám na 3-4 díly. Na podzim kompost přeházím (to je ještě znát) a další rok použiji. Lída |  | Systémové insekticidy, 30.1.2020 Také Reldan... L. |  |
 |
|
|
|