|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak kysané zelí ovlivňuje dnu: Zkušenosti a rady, 21.3.2024 Sůl tam potřeba je a ne že ne. Způsobuje čistší kvašení, bez změn v chuti a delši trvanlivost, což jsem už psal. Ony některé internetové návody píšou neználci, nebo si dělají z lidí srandu, nebo něco opíšou a blbě. Lepší než tady planě filosofovat je... celý příspěvek > |  | Jak kysané zelí ovlivňuje dnu: Zkušenosti a rady, 21.3.2024 Bez soli žádný produkt nevznikne, tedy není třeba zkoumat trvanlivost. Bez soli to normálně shnije. U zelí je správný poměr soli důležitý i z hlediska stability hotového výrobku. |  |
|  | Jak kysané zelí ovlivňuje dnu: Zkušenosti a rady, 20.3.2024 Co je překvašené kysané zelí?
|  | Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 19.3.2024 U mně ve skleníku při zemi těsně u skla -5,7. |  | Red Delicious, 18.3.2024 Neporadím jak přesně, ale musíte to udržet. Potíž je že všechny návody pro pěstování vřeten jsou psané pro dobré polohy a plodící stromy. Jenže když to dva roky po sobě zmrzne, pěstujete jen dřevo a to prostě musí pryč, protože je neužitečné. Prostě... celý příspěvek > |  | Jakou 3metrovou rostlinu do většího květináče?, 17.3.2024 A je to tady zase. Rostlinu co naroste do 3,231 m do zítřejšího odpoledne a zůstane taková navždy. Pochopte konečně, že co je zakrslé roste pomalu a nedá se to natahovat. To co roste rychle, vyroste vysoko a nedá se to zastavit, leda pilou. |  | Lišejník na švestce, 14.3.2024 Když už tu mlátíme tu prázdnou slámu, já jsem jakýsi staromilec. Chci - toužím po jabku, co chutná jako Matčino, nebo Starkrimson, hrušku Muškatelku, angrešt Fík. A ty náhražky mi zkrátka nejedou. |  | Lišejník na švestce, 14.3.2024 Souhlasím, pane W. Akorát k té sulce, angrešty před rozpukem, že? A s tím angreštem máte taky pravdu, ale kdo ochutnal Industrii, nebo Fíka, nemůže zapomenout. |  | Gigantické ořechy - odrůda?, 13.3.2024 Lebo sa to neujme nikdy, protože roubování ořeců je poměrně věda a bylo vynalezeno docela nedávno. V domácích podmínkách se dá dělat stěží, vyžaduje temperované množárny. Běžným způsobem ořech roubovat nelze. |  | Lišejník na švestce, 13.3.2024 Některé větve jsou porostlé opravdu hustě, to nikdy nebývalo a šíří se to v posledních letech. Se sírou v ovzduší bych to spojoval jen okrajově, elektrárny jsou odsířené roky a lišejníků tolik nebylo. Ale v době "sirnaté" pamatuju, že padlí na... celý příspěvek > |  |
|  | Odrůda Dali, zklamání z chuti, oprávněné?, 12.3.2024 Kdysi za dávných dob, když jsme diskutovali s jezeduchy na poli, říkali nám, že sadbové jsou ošetřené. A neměly by se ani krmit. Ošetřovaly se i proti klíčení, když jsme byli na třídící lince v bramborárně. Samozřemě nevím, zda ty co tazatel... celý příspěvek > |  | Hnůj, 12.3.2024  80.225 (?) divte se dál, já si koupím levný brambory. Foto. |  | Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 12.3.2024 Šlo o to, jestli jste zvážila všechny aspekty a dobře to naplánovala. Chci něco malého roztomilého, tak vezmu zakrslou variantu. Jenže ona zůstává zakrslá deset let a dalších deset narůstá "do krásy". Tak zvolím něco vzrůstnějšího. První roky nic... celý příspěvek > |  | Hnůj, 11.3.2024 Teď v TV úpí, že brambory stojí fakci 27 a mimo akci přes 30 korun za kilo. To budou ty levné dovozy. Já je beru od sedláka bez akce za 15. |  | Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 11.3.2024 Klasika. doporučte strom co vyroste do výše 3.458 metru, s průměrem koruny 2,25 metru. Měl by tak vyrůst do zítřka odpolede a zůstat tak navěky. |  |
 |
|
|
|