|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2024, 28.8.2024 Už jsem to tu psal, plíseň sice je, ale nevýznamná a jak je psáno, sezóna končí. Zatím jen obíráme napadené listy, stříkat už nebudu, tady sezona končí brzy časnými záříjovými mrazíky. |  | Zkrácení tújí, 20.8.2024 V první řadě byl nerozum to nechat takto přerůst. Tuje snesou hodně, zkuste to. Fiknul bych to najednou, nechat vodící větev, šikmý řez. |  |
|  | Rubin-letni řez, 19.8.2024 Dá se to dělat v podstatě uniformně. Co nemá jabka a nechcete aby dál zvětšovalo korunu, ustřihnete. Ostatní zkrátíte v polovině až třetině. To stačí. |  | Rajčata 2024, 18.8.2024 Rajčata jsem zatím z provozních důvodů nestříkal a už nebudu. Napadení plísní je prakticky nepatrné a plody zrají dobře. |  | Hnednuti kvetu hortenzie, 16.8.2024 Pro vás je asi mulč sprostý slovo. V letošním létě kdyby zalévali dvakrát denně se nic nestane. Kytce nic není, jen je prostě malá. Sazenice byla malá a hortenzie rostou pomalu. |  | Hnednuti kvetu hortenzie, 16.8.2024 Vždyť tě kytce nic není, tohle hortenzie dělají, je to mladá rostlina. Pravidelně přihnojovat a počkat několik let. |  | Plotostrih na habrový plot, 15.8.2024 Jo, milej zlatej, já už si na to od teď sám budu muset zjednat. A žádná pomůcka mi nepomůže. |  | Plotostrih na habrový plot, 15.8.2024 Nebo byste to mohl za paní elegantně udělat vy a zdarma. |  | Hrušky 2022, 14.8.2024 Muškatelka šedá má v optimální zralosti naprosto famózní chuť i strukturu dužiny. Bohužel ta optimální zralost se jednak musí přesně trefit, druhak trvá jen dva tři dny, pak nehompromisně hniličí. |  | Rajčata 2024, 18.7.2024 Omluva, měl jsem nějaký zatmění. Smazat už to nemůžu. |  |
|  | Rajčata 2024, 18.7.2024 Odpusťe post nmimo téma. Divím, se, že vy takovej rajčatovej výzkumník zvažujete popis na pytlíku. A už přece roky zkušeností musíte vědět jak hje průběh vegetace. Nehledě k tomu, že v těch speciálních zařízeních pěstuejete rajčata od prosince. |  | Co na plíseň okurkovou?, 18.7.2024 Nojo, navrch ohníček, vespod rybníček, to se jim líbí. Já mám s plísní problém, Hadovka začala a na postřik nereagovala, dnes přijde na řadu Ortiva, asi jsem s ní měl začít. nakladačky zatím drží, přece jen jsou asi tolerantní. Skleník. |  | Bile nitě, 16.7.2024 Nejspíš nějaké nitěnky. V takhle zanedbaném bazénu se jim daří. |  | Hadovky - deformované plody, 13.7.2024 Teď je docela hitem na internetu postřik okurek proti plísni ředěným mlékem. Osobně si myslím, že je to pitomost, ale přece jen, má někdo zkušenost? |  | Počasí 2024, 13.7.2024 Tady je čtrnáct dní vzduch a podlaha jak v prádelně, všude voda, plesniví okurky, cibule. Rok naprd. |  |
 |
|
|
|