|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová pila Dolmar PS 5105C, 8.2.2024 A já měl stodevítku, heč! Za takovou dobu byste to už měl umět. A nevymýšlet koniny. |  | Špenát, 7.2.2024 Jo, Budějce, Budějce, překrásný sou město.
V Budějcích, v Budějcích mají tam rynk...
Dneska odpoledne v rádiu věštitel věštil rozdíly teplot až 10 stupňů, sever 7, jih 17. To se to seje v únoru do pařníku. Jak podle Kutiny. |  |
|  | Motorová pila Dolmar PS 5105C, 5.2.2024 Prosím vás nehledejte zázraky. Samozřejmě, že nižší komprese sníží výkon. Naučte se to startovat, dekompresní ventil tam nenalepíte tavnou pistolí. |  | Papriky 2024, 5.2.2024 To sázení po dvou se uvádí v chytrých knihách už dávno, dělal jsem to podle toho. Pak se začaly objevovat rady typu "sázíme zásadně po jedné", tak jsem podlehl a zkoušel to taky. Jenže ďábel je skrytý v detailu. A ten detail jsou pěstební podmínky,... celý příspěvek > |  | Motorová pila Dolmar PS 5105C, 5.2.2024 Inu musel by si k té pile ještě přikoupit nějakou menší CNC frézku, naučit se to programovat a vyučit se frézařem. Možná by bylo jednodušší naučit se pilu startovat. |  | Papriky 2024, 5.2.2024 Výluhem myslím kopřivu, bršlici a jiný sajrajt a slepičince v sudu. |  | Papriky 2024, 4.2.2024 Nománě, zjara trochu hnoje nebo kompostu a během vegetace výluh, Kristalony, ledek vápenatý, síran amonný. Jak píše kolega vedle, zkrátit rozteče v řadách jsem taky zkoušel, ale nebylo to vono. Rostliny se kymácely a vyvracely. Jak už jsem psal, když... celý příspěvek > |  | Papriky 2024, 4.2.2024 Všechny papriky pikýruju do kelímků po dvou a následně tak sázím na místo. Rostliny se "podrží", nevyvracejí se tolik, zejména rohy a dobře prosperují. Nevšiml jsem si nějakých negativních jevů,, nezdá se, že by si rostliny konkurovaly. Protože jde o... celý příspěvek > |  | Zimní salát Humil, 2.2.2024 Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko. Je normální, že jsou některé sazenice horší. Přece kvůli ní nezlikvidujete celou výsadbu, nebo o co vlastbě jde? Když je v pořádku srdíčko, poroste dál, jen tolik nenaroste. |  | Zimní salát Humil, 1.2.2024 Je v pořádku, fotka nic moc. |  |
|  | Jak ořezat javor, 30.1.2024 Máte úplně zbytečné starosti. |  | Papriky 2024, 30.1.2024 Ergo kladívko jste zjistila, že zimovat papriky v pokojových podmínkách je nesmysl. Nanejvýš si pokojové rostliny zamoříte škůdci z paprik. Ale o tom se už dávno ví. |  | Zimní salát Humil, 26.1.2024 Měl by to přežít, i když některé listy ztratí. Pozor na plíseň. |  | Palec náboja vari, 25.1.2024 Ano, tak to má být podle novějšího způsobu oproti návodu. Musíte si dobře zvolit z které strany pole začnete. Podívejte se na videa na YT, někde to tam je. Taky zde v diskusi o orbě to proběhlo. |  | Degustácia Holovousy, 23.1.2024 Myslím, že s těmi nesmysly nemáte až tak úplně pravdu. |  |
 |
|
|
|