Příspěvky uživatele - 189.109

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak úspěšně zasít jadérka/semena jabloní, 12.5.2020
Pak mně uniká důvod, proč jabloně? Tak tam dejte třeba semenáče moruše - vyroste velmi rychle, řezem se dá udělat velmi hustá koruna, je dlouhověká a absolutně nenáročná na vláhu. A navíc netrpí chorobami jako jabloně.
Problém se zahradním bazénem, 11.3.2020
Pár poznámek : 1. Díky prosakování a vysoké spodní vodě jej nikdy nenaplní, nikdy nevyprázdní. Pro kvalitní využití je potřeba jej opravit. Pokud nejsou prostředky, pak se budou koupat vždy v této vodě, případně kompromisně upravované filtrací a... celý příspěvek >
Problém se zahradním bazénem, 9.3.2020
Na oba případy jsem už odpověděl - pokud se chcete koupat, musíte vodu filtrovat (filtračním čerpadlem). Mimo sezónu třeba přikrývat plachtou, aby do něj nic nepadalo. Co se týká vypouštění - ponoříte (jakoukoli, nejlépe co největšího průměru)... celý příspěvek >
Problém se zahradním bazénem, 9.3.2020
Jakoukoli hadicí vodu z bazénu vypustíte. Ochránit bazén před listím lze plachtou za pár korun.
Hmotnost VARI, 6.3.2020
Tak se podívejte na jakýkoli e-shop s komponentami, hmotnosti jsou tam uvedené
A je po meruňkách, 5.3.2020
Tady u Brna jsou jen mírně zvětšené květní pupeny, a jen u některých odrůd. Zatím je ke květu ještě pořádně daleko. Holt klima se mění, pro pěstování meruněk se stávají vhodnější jiné polohy...
Roubování, 2.3.2020
Nikdo neřekl, že to dělá špatně. Někteří řekli, že se jim to nelíbí. Za sebe - já to taky šmrdlám, většinou to nikdy neprovedu jedním řezem, protože nemám k tomu uzpůsobený nůž a na těch pár roubů nemám potřebu plýtvat časem a prostředky na lepší... celý příspěvek >
Žlutá barva pod vyhrabaným dubovým listím, 27.2.2020 Obsahuje fotku
Třeba slizovka práškovitá?
Vrúbľovanie - marhule, 12.2.2020
Věřte si odborné literatuře, já budu věřit svým mnohaletým zkušenostem a pokusům. Při očkování v létě do T-zářezu přímo na místě (bez přesazení) na semenáče třešní či myrobalánů mi ve všech v postupně cca 30 pokusech následující rok vyrostlo jen... celý příspěvek >
Vrúbľovanie - marhule, 12.2.2020
V této době doporučuji anglickou kopulaci. Roubuji tak i meruňky a výsledky jsou perfektní. Zatímco z očka vyroste za rok vždy jen několik cm slabého výhonku, roubované mají i metrové přírůstky. Fotky takových roubovanců jsem tu vloni... celý příspěvek >
Systémové insekticidy, 31.1.2020
Přesně to mě taky napadlo. Je s podivem, že diskutující vůbec ví, jak vypadá a jak chutná ovoce. To v obchodech je totiž zaručeně chemicky ošetřované po celý rok, takže jej pravděpodobně nejí. A to ze zahrady sežerou červi nebo hniloba, takže z něj... celý příspěvek >
Získaní odkopku z koruny, 30.1.2020
Pokud místo sekáte, jak píšete, pak bych se asi podrůstání nebál (o případné mladé výhony přijdete při sekání), a dal tam myrobalán. Naroubovat na jaře kopulací není nic složitého. Nevím, co myslíte tím "čekat na plody" - mně všechny stromky na... celý příspěvek >
Vřící voda v čerpadle, 29.1.2020
Laskavě ponechte na tazateli, zda moji zkušenost s domácí vodárnou využije nebo ne. Aspoň ho nasměruje správným směrem, protože stejně musí sundat kryt čerpadla, aby zhodnotil velikost poškození. Třeba tam najde natavené plastové lopatky, třeba... celý příspěvek >
Vřící voda v čerpadle, 29.1.2020
Čerpadlo jelo nasucho a začaly se tavit plastové lopatky. Pravděpodobně budou poškozené tak, že budou dělat nějaký malý podtlak (viz. unikající vzduch přes povolený šroub), ale ne tak velký, aby nasálo vodu.
Postreky aplikacia, 17.1.2020
S ohledem na to, že stromky jsou ošetřované ve školkách, bych po vysazení mšice vůbec neřešil. A bez problému se dá zasáhnout, pokud by se přece jen objevily a tropily vážnou škodu - na tak malých stromcích lokálně na vrcholcích výhonů. V minimálním... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika