Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2025, 16:59
Máte ty papriky pánové opravdu pěkné. Jen obdivuji, sám bych je neměl kam dát, tak ať se jim daří.
Nemoc třešně, 16:02
Děkuju moc za dobrou radu, pane SPCH.
Papriky 2025, 15:57
Pěkné silné rostliny.
Nemoc třešně, 8:50
jakou máte zkušenost s odstraněním lepu z kůry stromku, čím to jde nejlépe?
Broskvoně 2025, 30.3.2025
Tahle zahrádka je v centrální části města v uzavřeném bloku zeleně a panují zde o něco příznivější podmínky, ovšem za cenu toho, že také všechno rozkvétá dříve. Nicméně minulý rok jsem ovoce sklízel jen zde a třeba na okraji města, kde mám zahradu s... celý příspěvek >
Nemoc třešně, 30.3.2025
prosím, zkuste vyfotit celý stromek. Těžko se orientovat, když nám stav stromku servírujete po kouscích. Fotky nezajistí pohled v trojrozměrném zobrazení a tak stromek nevidíme stejně, jako vy. A ještě k vkládání fotek, prosím, pokuste se nafotit a... celý příspěvek >
Papriky 2025, 30.3.2025 Obsahuje fotku
Ještě v zimě jsem tvrdil, že žádné papriky letos pěstovat nebudu a už v tom zase lítám.
Papriky 2025, 30.3.2025
moc pěkné sazenice👍
Rajčata 2025, 30.3.2025 Obsahuje fotku
Mezitím postupně nechávám zakořenit další řízky z rajčete, které roste od října, na snímku s květy za 4. listem.
Rajčata 2025, 30.3.2025 Obsahuje fotku
Taky budu muset vyřešit, kam s nimi.
Nemoc třešně, 30.3.2025
Těžko posoudit z jednoho snímku. Asi korová nekróza peckovin. Postupuje odspodu nahoru, to by pak odpovídalo možné infekci pletiv v místě zakrácení terminálu v minulosti. Z fotky nepoznám, jestli je napadený celý obvod kmínku, ale oproti zdravé části... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 29.3.2025 Obsahuje fotku
Včera už jsem něco vysadil na venkovní záhon.
Hnojení záhonu pro cihuli, 29.3.2025
Máte pravdu, to by bylo to správné místo. Někdy je mi v létě těch milých tvorů líto, když vidím, jak těžce se s horkem vyrovnávají.
I když už je to pod čarou, tak na vašem místě bych využil toho, že je půda kyselá a zasadil bych tam kanadské borůvky, jak navrhla paní Lída
Nojo, to jste měla napsat hned, že tam slunce svítí jen dopoledne, to tam neporoste slušně ani cibule, i kdybyste jí hnojila sebelíp. No a když byste ráda rady, bylo by fajn, kdybyste ten plácek, i s tím proč tam není odpoledne slunce,  nafotila... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika