|
Příspěvky uživatele - 113.180
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2025, 30.1.2025 Všechnu tu havěť jste si přinesl v zemině ze zahrady. Pochopitelně se jí to na tom teplém balkoně líbilo, pěkně se tam namnožily. Chce to zeminu propařit v mikrovlnce o potom dát na 24 hodin do mrazáku. Taky jsem míval molice na sazenicích a pak jsem... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 30.1.2025 V 5 l nádobě jistě nebude prosperovat. Potřebuje podstatně větší nádobu a potom vytvoří i nějakých těch pět set plodů. To upozornění má Moravoseed na svém webu. Viděl jsem také Bajaju ve velké nádobě při Polním dnu v Lednici, nádoba měla průměr cca... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2025, 30.1.2025  Na zemi ty micro trpaslíky mít nebudu. Budou na venkovním parapetu okna na balkoně, případně mám na balkóně takový stůl s deskou 50 x 180 cm. Dnes jsem si prohlížel ty trpaslíky, jejichž semena jsem dostal od Evy T. Zaujal mně trpaslík Seven Gnomes... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 29.1.2025 Dnes mně konečně vyklíčily dvě zbývající odrůdy těch českých balkónových (Vilma, Aztek). Spolu s dříve vyklíčenými (GG´S Glory, PA´S Pride, Venus a Bajaja) mám nyní šest tzv micro Dwarfs. Až povyrostou tak od každé odrůdy dám dvě sazenice do jednoho... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 24.1.2025 Obdivuji tvoji manželku.
Vladimír |  |
 |
|
|
|