|
Olej na mazání řetězu a tuk na mazání lišty, 13.3.2025 Hledal jsem pro svoji elektrickou řetězovoz pilu Hecht 2250 a Parkside PKS 2200 a1 nějaký dobrý a vhodný a cenově dostupný olej na nazání řetězů a našel jsem olejem Zongshen. Jsem s ním nad míru spokojený. Je to minerální olej, ne žádný bio, který se... celý příspěvek > |
 |
Čištění řetězové pily, 12.2.2025 Mám elektrickou řetězovou pilu a dlouho jsem si lámal hlavu čím čistit lištu, řetěz a stroj od pilin a oleje. Profesionální přípravky mi přišly moc drahé například od firmy STIHL. Až jsem v drogerii objevil namáčecí, mycí a čistící prostředek "ŽABKA"... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Čištění řetězové pily, 12.2.2025 Mám elektrickou řetězovou pilu a dlouho jsem si lámal hlavu čím čistit lištu, řetěz a stroj od pilin a oleje. Profesionální přípravky mi přišly moc drahé například od firmy STIHL. Až jsem v drogerii objevil namáčecí, mycí a čistící prostředek "ŽABKA"... celý příspěvek > |
 |
Elektrická řetězová pila uvolňování řetězu, 29.1.2025 Mám 3 roky elektrickou řetězovou pilu Hecht 2250 Po pár řezání se mi pořád povoluje řetěz. V zárční době servis Hecht nenašel žádnou závadu proč se povoluje řetěz.
Nevíte někdo co stím může být, že se pořád povoluje řetěz.
Pila toho moc nenařezala... celý příspěvek > |
 |
Jakou barvu použít na spodní část sekačky, 29.1.2025 Mám elektrickou sekačku s kovovým šasi už přes 10 let. Po každém sečení ji očistím dřevěnou škrabkou udělanou z měkkého dřřeva například smrk(ne kovovou poškrábal by se lak),umyjí mokrým hadrem a osuším do sucha. Nikdy nepoužívám tlakovou myčku ani... celý příspěvek > |
 |
Jak jste te na tom s korozí u vašich sekaček, 29.1.2025 host - 215.115 (?), 26.6.2020 0:00
Mám elektrickou sekačku s kovovým šasi už přes 10 let. Po každém sečení ji očistím dřevěnou škrabkou udělanou z měkkého dřřeva například smrk(ne kovovou poškrábal by se lak),umyjí mokrým hadrem a osuším do sucha.... celý příspěvek > |
 |