Příspěvky uživatele - 35.206

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 20.1.2025
Nikdy jsem nepěstoval sazenice paprik ani rajčat v jiných kelímcích než jsou kelímky z automatů na kávu (200 ml). Myslím si, že to je dostačující objem substrátu. Ať sázím do jakékoliv zeminy, nikdy sazenice nehnojím. Myslím, že i těch 150 ml bude... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 18.1.2025
Obvykle se říká, že semena rajčat jsou klíčivá 8 let. Pochopitelně se tím myslí, že nevyklíčí 100%, ale třeba nějakých dvacet nebo třicet procent.            Vladimír
Rajčata 2025, 18.1.2025
Semena micro trpaslíků jsem dnes dal do země.Bude zajímavé jak budou klíčit, protože ty české mají uvedenou dobu klíčení do 12/2019.            Vladimír
Rajčata 2025, 15.1.2025
Dwarfy z toho projektu jsou vysoké cca 70 - 110 cm, mini trpaslíci jsou 40- 70 cm a micro jsou do 40 cm. Květináč by měl být snad 5 litrů, ale to zatím neřeším. Pro představu ty micro jsou většinou ze šlechtění z české odrůdy Vilma, což by se dalo... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 14.1.2025
Hybridy to nejsou. Když jsem si tu sestavu trpaslíků prohlídl, tak jsem zjistil, že tam jsou i nějaké mikro trpaslíci a tak jsem se rozhodl, že je teď vyseji a budu je pěstovat za oknem v nějakém přiměřeně velkém... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 14.1.2025 Obsahuje fotku
Momentálně mám semena těchto Dwarfů. Moc se na ně těším, zejména na jeden z nejoblíbenějších Uluru Ochre.            Vladimír
Rajčata 2025, 13.1.2025
Dvacet let jsem pěstoval sazenice za tím oknem bez přisvětlování. Nikdy jsem neměl nějaké vyčouhlé sazenice. Nepochybně mám největší zkušenosti s mými podmínkami a proto se mně nechce diskutovat na toto... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 13.1.2025
Nechce se mně diskutovat na toto téma. Jen připomenu, že přisvícení znamená, že den po který sazenice rostou se prodlouží z devíti hodin na 16 hodin. Už toto znamená, že sazenice vyrostou za den víc. Pokud jde o teplo, tak v tom mém boxu stačí jedna... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 12.1.2025
Přisvěcovat nebudu. Box sice mám, ale nemám místo, kde bych ho dal (mám tam rotoped). Také nepotřebuji, aby ty sazenice nějak rychle rostly, do výsadby v půlce dubna je času dost.           ... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 12.1.2025 Obsahuje fotku
Keříčkové odrůdy pro pařeniště si vedou za oknem dobře. Co kelímek, jedna odrůda. Nechal jsem u každé odrůdy nějakou náhradní odrůdu. Počítám s tím, že už nebudu až do dubna žádné sazenice přesazpvat, jen vytrhám ty přebytečné.
Rajčata 2025, 12.1.2025 Obsahuje fotku
Rostlinky za oknem vypadají takto:            Vladimír
Rajčata 2025, 8.1.2025
S počtem odrůd jsem se momentálně dostal na 57, chybí mně ještě 7.            Vladimír
Rajčata 2025, 4.1.2025
Dnes jsem vyklíčená semena těch deseti odrůd do pařeniště zasypal trochou substrátu a šupl jsem to za okno do chladna.            Vladimír
Rajčata 2025, 1.1.2025
Poslední dva roky jsem si míchal kompost s rašelinou. Tentokrát jsem neměl nachystanou rašelinu ani kompost a tak jsem byl donucen koupit nějkaký substrát přes internet. vybral jsem si Forestinu 20 litrů, což by mně mělo postačit na výsevy po celou... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 30.12.2024
Dnes jsem vysel keříčková rajčata pro pařeniště.            Vladimír
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika