Příspěvky uživatele - 154.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2025, 3.1.2025 Obsahuje fotku
V loni jsem testoval 25 druhů rajčat a rozhodl jsem se pro 2 druhy rajčat, která byla zdravotně byla a chutnala mně i rodině. Vyřadil jsem po 30 letech START a to je co říci. Takže první je nehybrid Blumko. Vše dozrávalo stejnoměrně, plod, jako... celý příspěvek >
Červený angrešt, 3.1.2025
Je to ROVADA. Opravdu má až 20cm vijany. Neskutečná odrůda a co víc. Vydrží na stromku zralá měsíc i dva v horší jakosti a pokud ho nesežerou kosáci.
díky. Jsem tu asi po roce. Předělávám kanalizaci, betonuji, tak snad letos začnu zahradničit
Chodím sem málo a když přijdu, tak se vůbec nevyznám v komentářích. Kdo na koho odpovídá atd. Minutové video s PAX jsem natočil na youtube, tak jestli to pomůže https://youtu.be/C8iwiEK1YpI
Admirál 🍎, 3.1.2025
Já bohužel s Admirálem zatím bojuji, ale jablka jsou chuťově TOP..Stromu je 8 let na M111.Jeden rok mi dal při největší úrodě cca 20 kg zdravých plodů, ale rok před tím a následující rok při menší úrodě po mrazech totální ničivé napadení... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika