Příspěvky uživatele - 182.222

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy vyjmout Jiřiny?, 16.10.2006
Dobrý den, ráda bych věděla, zda je nutné nechat Jiřiny před vyjmutím přejít mrazem, nebo zda je mužu vyrýt již teď? Děkuji
uskladnění mečíků, 2.10.2006
Listy by se meli ustrihnout co nejblize k cibuli.
Přežije chryzantéma zimu?, 20.9.2006
S přikrytím ano.
Mulčovací kůra pod růže, 20.9.2006
Já jsem zrovna někde četla, že pod růže se mulčovací kůra používat nemá, ale nemám s tím zkušenosti.
Přežije chryzantéma zimu?, 19.9.2006
Ráda bych se zeptala, jestli je v našich klimatických podmínkách možné pěstovat chryzantémy celoročně venku? Dekuji
Nekvetou mi kosatce. Proč?, 4.9.2006 Obsahuje fotku
To je sice pravda, ale rozhodne bych nezavrhovala ostatni prispevky. Ja mam kosatce zasazene zcela zpravne a letos take nekvetly. Mluvila jsem o tom s ing. Krupkou, ktery se jejich pestovanim zabyva jiz 30 let a potvrdil, ze letosni zima byla prilis... celý příspěvek >
co trápí kosatce, 17.8.2006
Tak tento problém mám také. Vůbec nevím, co to je. Budu rád, když někdo poradí.
Popínavky na zeď, 17.8.2006
Jistotou je břečťan, ten roste naprosto všemi směry, ale dost se rozpíná i do okolí, takže narušuje zahradu. Nebo psí víno (přísavník).
Přísavník, 17.8.2006
Já mám přísavník čtyři roky na balkoně v 40ti litrove plastove vane a daří se mu báječně. Nikdy nevmrznul, ani letošní zima s ním nehnula. Na jaře odstraním horní vrstvu zeminy a nasypu kompost, což s ním dělá naprosté zázraky. Za rok doroste o dva... celý příspěvek >
co trápí kosatce, 15.8.2006
Dobry den, potrebovala bych poradit, jsem uplny zacatecnik, zahradu jsme koupili loni a ja jsem vedle pivonky vysadila nekolik kosatcu. Pivonka mela uz loni na listech od poloviny leta rezave skvrny, posleze velka cast listu zhnedla. Letos to maji i... celý příspěvek >
výběr stromu do zahrady, 7.8.2006
A co javor?
výběr stromu do zahrady, 31.7.2006
Dobrý den, rád bych vysadil do zahrady, ktera je plna slunce, nejaky listnaty strom, ktery by daval stin. Rozhodne ne jablon. Uvazovali jsme o katalpe, ale ta ma listy az dost pozde a nas slunce trapi nekdy uz v kvetnu. Jestli mi poradite, budu vam... celý příspěvek >
Kdy zasadit hortenzii?, 29.6.2006
Dobrý den, dostala jsem krásnou hortenzii v květináči a ráda bych ji vysadila do zahrady. Mám to udělat hned, nebo počkat na podzim? A jak se mají správně stříhat, aby kvetla a přitom si udržela hezký tvar? Děkuji moc za radu.
kaštan, 28.6.2006
Děkuji za radu, kouknu se po ni :-) M.
kaštan, 27.6.2006
Tak to moc děkuji za varování. A jaký strom byste mi doporučila. Jde mi o stín, který by koruna poskytla naší horké zahradě. Nechci žádné ovoce. Ve stromech jsem úplně vedle :-) Děkuji M.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika