|
Příspěvky uživatele - 182.222
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy vyjmout Jiřiny?, 16.10.2006 Dobrý den, ráda bych věděla, zda je nutné nechat Jiřiny před vyjmutím přejít mrazem, nebo zda je mužu vyrýt již teď? Děkuji |  | uskladnění mečíků, 2.10.2006 Listy by se meli ustrihnout co nejblize k cibuli. |  |
|  | Přežije chryzantéma zimu?, 20.9.2006 S přikrytím ano. |  | Mulčovací kůra pod růže, 20.9.2006 Já jsem zrovna někde četla, že pod růže se mulčovací kůra používat nemá, ale nemám s tím zkušenosti.
|  | Přežije chryzantéma zimu?, 19.9.2006 Ráda bych se zeptala, jestli je v našich klimatických podmínkách možné pěstovat chryzantémy celoročně venku? Dekuji |  | Nekvetou mi kosatce. Proč?, 4.9.2006  To je sice pravda, ale rozhodne bych nezavrhovala ostatni prispevky. Ja mam kosatce zasazene zcela zpravne a letos take nekvetly. Mluvila jsem o tom s ing. Krupkou, ktery se jejich pestovanim zabyva jiz 30 let a potvrdil, ze letosni zima byla prilis... celý příspěvek > |  | co trápí kosatce, 17.8.2006 Tak tento problém mám také. Vůbec nevím, co to je. Budu rád, když někdo poradí. |  | Popínavky na zeď, 17.8.2006 Jistotou je břečťan, ten roste naprosto všemi směry, ale dost se rozpíná i do okolí, takže narušuje zahradu. Nebo psí víno (přísavník). |  | Přísavník, 17.8.2006 Já mám přísavník čtyři roky na balkoně v 40ti litrove plastove vane a daří se mu báječně. Nikdy nevmrznul, ani letošní zima s ním nehnula. Na jaře odstraním horní vrstvu zeminy a nasypu kompost, což s ním dělá naprosté zázraky. Za rok doroste o dva... celý příspěvek > |  | co trápí kosatce, 15.8.2006 Dobry den, potrebovala bych poradit, jsem uplny zacatecnik, zahradu jsme koupili loni a ja jsem vedle pivonky vysadila nekolik kosatcu. Pivonka mela uz loni na listech od poloviny leta rezave skvrny, posleze velka cast listu zhnedla. Letos to maji i... celý příspěvek > |  |
|  | výběr stromu do zahrady, 7.8.2006 A co javor? |  | výběr stromu do zahrady, 31.7.2006 Dobrý den, rád bych vysadil do zahrady, ktera je plna slunce, nejaky listnaty strom, ktery by daval stin. Rozhodne ne jablon. Uvazovali jsme o katalpe, ale ta ma listy az dost pozde a nas slunce trapi nekdy uz v kvetnu. Jestli mi poradite, budu vam... celý příspěvek > |  | Kdy zasadit hortenzii?, 29.6.2006 Dobrý den, dostala jsem krásnou hortenzii v květináči a ráda bych ji vysadila do zahrady. Mám to udělat hned, nebo počkat na podzim? A jak se mají správně stříhat, aby kvetla a přitom si udržela hezký tvar? Děkuji moc za radu. |  | kaštan, 28.6.2006 Děkuji za radu, kouknu se po ni :-) M. |  | kaštan, 27.6.2006 Tak to moc děkuji za varování. A jaký strom byste mi doporučila. Jde mi o stín, který by koruna poskytla naší horké zahradě. Nechci žádné ovoce. Ve stromech jsem úplně vedle :-) Děkuji M. |  |
 |
|
|
|