|
PremA133 🍎, 20.12.2024 Pane 18.xxx, já si opravdu ubrousek před hubu nedávám, ale zkuste na chvíli nebýt neléčeným poskokem pana Mičurína a zamyslet se nad obsahem (a ne formou) toho co jsem napsal. Protože konspirovat o potravinové toxicitě genů rezistence(!) pro... celý příspěvek > |
 |
PremA133 🍎, 20.12.2024 Mičuríne, z toho co jste zde napsal je zřejmé, že o problematice šlechtění jabloní vůči strupovitosti nemáte ani páru. Že tady ze sebe děláte čím dál většího šaška, to je vaše věc. Ovšem to, že strašíte lidi nesmyslama je už na pováženou. A vaše... celý příspěvek > |
 |
|
 |
PremA133 🍎, 20.12.2024 Šlapete si po jazyku, Mičuríne. Na jedné straně brojíte proti "genetické manipulaci", a na straně druhé velebíte švýcarskou odrůdu Ladina. Prý "šlechtění klasickým způsobem"... Ta vaše Ladina v sobě nese taky ten příšerný gen Vf (Rvi6). Mimochodem,... celý příspěvek > |
 |
PremA133 🍎, 19.12.2024 Mičurine, Mičurine...
1. Něčemu vůbec nerozumím. 2. Místo toho, abych si to nastudoval a snažil se pochopit, vytvořím si konspirační teorii, naprosto nesmyslnou. 3. Touto teorií se řídím a navíc ji ještě hlásám do světa. 4. A vůbec se za to... celý příspěvek > |
 |
Názov odrody, 24.7.2018 Váš údaj o dozrievaní koncom augusta prakticky vylučuje Šampion z okruhu kandidátov - ten dozrieva cca o mesiac neskôr. A v tomto čase nie je ešte takto vyfarbený. James Grieve by to mohol byť. IH |
 |
Vysev paprik, 9.3.2018 Bolo to cele v zemi ale kde su klicne listky? |
 |
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 8.6.2017 Mám odrody Aurora, Goldrich a Kioto. Tieto odrody sú dosť náchylné na moníliový úžeh najviac z nich Kioto. Poradí niekto nejaké odolnejšie odrody marhúl na túto chorobu? Ďakujem. |
 |
Zimné hrušky, 8.6.2017 Pán Hlavatý aké odrody ázijských hrušiek pestujete? Trpia ázijské odrody hrdzou hruškovou? Sú aj ázijské odrody hrušiek napádané plodomorkou hruškovou? |
 |
Doba postřiku proti pilatce, 2.5.2017 Ja striedam na chrastavitosť Talent (ten už ale nie je v predaji, mám trochu zásob), Zato, Chorus a Topas. Súčasne na chrastavitosť+múčnatku pôsobia Talent, Zato a Topas (pri Topase budú asi námietky že je iba na múčnatku, ale slovenský expert... celý příspěvek > |
 |
Topaz nepřekonaný, 3.10.2016 Pre Daníka: Tie Topazy z Čachtíc sú klasické Topazy, nie je to Red Topaz. V skutočnosti boli ešte krajšie ako na fotke. Bolo to na výstave v Trenčíne v r.2015, v kategórii profi-pestovateľov skončili na 3.mieste (vyhrala Evelina, 2. Golden Delicious... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Snížování PH u vody s vysokou alkalitou, 21.8.2015 40l za 2 sezony. To nie je tak vela. |
 |