Příspěvky uživatele - 35.206

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2025, 20.12.2024
První rajčata v pařeništi jsem měl ve druhé polovině května. Nebyla to žádná velká sklizeň, jen sem tam na některé rostlině dvě, tři rajčátka na ochutnání. O nějakém zpracování třeba na polívku nebo omáčku nelze mluvit, stejně jako o rajčatovém... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 18.12.2024
Včera mně přivezli 20 l výsevního substrátu a tak se mohu dát do výsevu keříčkových odrůd pro pařeniště. Hluboké už používat nebudu, je to pro mne docela nebezpečné, při nejbližší příležitosti ho zasypeme. To druhé (dřevěný rám položený na úrovni... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 16.12.2024
Momentálně nemám co dělat, jen cvičím a chodím bez cíle po venku. Tak jsem začal připravovat svou sezónu pěstování rajčat. Budu pěstovat jen 64 rostlin, všechno tzv. Dwarfs z americko australského projektu. Zatím se mně podařilo sehnat semena 36... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 10.12.2024
Skvělé.            Vladimír
Záhony po zelenině ležící ladem, 7.12.2024
Rehabilituji- cvičím doporučené cviky, chodím ven s francouzkými berlami (bohužel teď, když je namrzlo tak ne). To chození nahrazuji na rotopedu (5-10 x denně). Ve čtvrtek jsem byl na kontrole v nemocnici a ten zástupce primáře mně doporučil chodit... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika